De downloadtip: Eddie Halliwell

Vanochtend beloofde ik dat we de speciale vermelding van de verkiezing vanavond zouden behandelen. En inmiddels is het zover. De speciale vermelding voor ‘beste downloadtip internationaal’ is gevallen op de trance set van Eddie Halliwell. Eddie, die met zijn mixingskills zichzelf heeft gekroont tot een van de meest gevraagde dj’s van 2008, zette op 16 februari dit jaar de tent absoluut op zijn kop. Op de volgende pagina het downloadbare resultaat…

Eddie Halliwell is een van de weinige, zo niet de enige dj zonder producties die in de Top 100 van DJ MAG staat vermeld. Door zijn geweldige platenkeus en zijn enorme talent als ‘mixing-dj’ heeft hij het tot de absolute top geschopt. Zijn stijl valt niet in een hokje te duwen, het bevat invloeden van harddance tot aan hardhouse, als het maar lekker knalt.

De set die ik voor je heb klaar staan stamt uit februari van dit jaar. Toen vond een van de laatste edities van het legendarische “Goodgreef’ feest plaats. In de buurt van Middlesbrough, in het plaatsje Yarm stonden o.a. Marcel Woods, Richard Durand, Preach en Eddie geprogrammeert.

Op dit hardtrance/style feest zet hij dan ook een passende set neer. Een dik uur aan top geluid, dat uit je speakers knalt. Geen wonder dat Engeland zo dol op hem is. Zet je speakers maar vol open, maar hopen dat je buren niet thuis zijn!

Je kan de set hierrrr downloaden. Veel plezier!

Lees ook:Full On Ferry week: Eddie Halliwell
Lees ook:Springen achter de decks: levensgevaarlijk
Lees ook:Best dj of 2008 week: Trance
Lees ook:Een aantal nieuwtjes…
Lees ook:538 Powermix – Mixed by DJ Devious

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>