Best dj of 2008 week: Trance

We hadden een week terug natuurlijk al de ‘best of 2008′ week, maar hier kon ik voor bepaalde dingen mijn ei niet in kwijt. Vandaar dat de laatste (volle) week van het jaar gebruikt wordt om nog wat vermeldingen weer te geven. We trappen af met de beste nationale en internationale trance dj. Na trance energy dit jaar is trance terug van nooit weggeweest. Welke dj is het best in dit genre dit jaar geweest?

Beste trance dj nationaal
Op Nederlands niveau had Ferry Corsten dit jaar een sterk jaar, met een sterk album, goede show (Full On Ferry), ambassadeurschap voor de vrijheid en een eigen stage op Dance Valley zette Ferry zich in een keer weer op de kaart. Al jarenlang is Ferry Corsten de internationale outsider van de trance.
Dit jaar is hij boven zichzelf uitgestegen. Al mag Ferry best wel is wat vaker in Nederland optreden.

Eervolle vermelding is er voor Marco V, die dit jaar schitterde op maar liefst drie Sensations. Daarnaast had hij wederom een super geslaagd éigen festival. Het ‘Marco V In Charge’ outdoor was een gigantisch succes, dat binnen no-time was uitverkocht. Schreef ik begin dit jaar Marco nog af, inmiddels heeft hij het tegendeel bewezen.

Beste trance dj internationaal
Als je mij direct uit mijn dipje kan krijgen op een feest ben je goed bezig. Dat Eddie Halliwell ‘goed bezig’ is, is het understatement van het jaar. Zonder enige eigen productie is de mixkoning een absolute topper in de trance scene dit jaar geworden. Wat een held!

Verder mag ook Above & Beyond in dit rijtje niet ontbreken. De heren van Above & Beyond stonden dit jaar de Amsterdamse Sand compleet weg te draaien. Hoewel ze niet vaak in Nederland zijn, hebben ze ook hier een echte helden status verworven. Complimenten!

Lees ook:Na drie jaar eindelijk weer Marco V!
Lees ook:Best of 2008 week: Beste productie
Lees ook:Ferry Corsten in de bres voor zielige kindjes
Lees ook:Full On Ferry komt al dichtbij
Lees ook:Ferry Corsten presents 1 november 2008: “Full on Ferry Masquarade”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>