Speedfreax in handen van SFX

Het Amerikaanse entertainmentconcern SFX kocht eerder al de Nederlandse danceorganisaties ID & T en B2S (bekend van onder meer Decibel en Hard Bass). Nu is ook bekend geworden dat het concept Speedfreax van Meubelstukken voor 1,3 miljoen is overgenomen door de Amerikaanse organisatie. Door de overname van SFX is ID & T eerder in staat gebleken Mysteryland op de heilige grond van Woodstock te organiseren.

Speedfreax begon ooit als onderdeel van Now & Wow met Joost van Bellen als uithangbord. Het feest was mede verantwoordelijk voor de doorbraak van UK Garage in Nederland. Onlangs maakte het feest een terugkeer en vond als vanouds weer plaats in de Rotterdamse Maassilo.  Nu de Britse muziekstijl weer populair wordt door bijvoorbeeld Disclosure trok het concept de aandacht van het megalomane bedrijf!

29 maart was er weer een Speedfreax in de Maassilo met Jeremaine S als afsluiter (foto Delicia Celik)

29 maart was er weer een Speedfreax in de Maassilo met Jeremaine S als afsluiter (foto Delicia Celik)

De laatste Speedfreax die op eigen kracht in Nederland zal plaatsvinden is op 6 september op Valtifest (ook uit de koker van Meubelstukken) op de NDSM-werf in Amsterdam. Op dit festival zal het concept een grote stage hosten in lijn met het nieuwe Valtifest thema dat op 22 mei bekend wordt gemaakt.

Meer informatie over de overname is te vinden in het bijgevoegde persbericht.

Speedfreax

Lees ook:Teds feesten zijn terug
Lees ook:ADE week: klinch: Superrauw
Lees ook:Beatloverz komt er weer aan
Lees ook:Feestweek: Cocoon
Lees ook:1 april: Partyflock overgekocht door BV

1 Reacties // Reageer

One thought on “Speedfreax in handen van SFX

  1. Peter vd M

    Hoax!

    Misschien moet iemand ff de site van SFX checken, daar staat namelijk NIETS hierover..

    Duss…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>