Rubriek: Progressive

Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards

Tijdens de Winter Music Conference in Miami worden traditiegetrouw de International Music Dance Awards uitgereikt in meer dan vijftig categorieen. Uiteraard zijn er veel Nederlandse dance-artiesten genomineerd deze 29e maal dat de prijzen worden uitgedeeld op 27 maart. Tot 5 maart kan het publiek stemmen!  

Lees verder...

Nieuw: Dannic – Viper

Ik vind Dannic dus echt wel een hele goede producer. Vandaag kwam zijn nieuwe track Viper uit op Revealed Recordings. Wat vind jij ervan? (klik op ‘lees verder’ voor de track)

Lees verder...

[Teaser] Jordi Rivera – Unknown Island

Jordi Rivera is één van de vele talenten die de EDM-wereld rijk is. Eerder was ik al lovend over zijn track Predictable, nu ben ik dat weer over Unknown Island. Het is wachten op de eerste release voor Jordi. Ondertussen kunnen we luisteren naar de preview.

Lees verder...

Nieuw: Nicky Romero – Symphonica

Ja, dit is de beste plaat van de maand maart. Een dag na het Ultra Music Festival en de Miami Music Week komt Nicky Romero met een geweldige BANGER! Het heeft lang geduurd, maar Symphonica is eindelijk officieel gereleased op Protocol Recordings. Check it out! (klik op ‘lees verder’ voor de track)

Lees verder...

Nieuw: W&W & Ummet Ozcan – The Code

Toen ik de preview hoorde wist ik het al: dit wordt een hele bazige track. Dat klopt nog steeds. The Code van W&W en Ummet Ozcan ga je komende tijd veel horen. Waarom? Omdat het baas is! (klik op ‘lees verder’ voor de volledige track)

Lees verder...

Nieuw: Dannic – Clobber

Het is alweer een maand geleden dat we de preview van deze track hoorden. Nu kunnen we deze zeer fijne track van Dannic kopen op Beatport. Wellicht herken je hem, want hij zat ook in de laatste Hardwell On Air. Kopen.

Lees verder...

Dance.blog.nl presents: Yearmix 2012 mixed by Houniet

Hier hebben we weken op gewacht. De eerste yearmix was er al in december, maar wij wachten natuurlijk even op de laatste hits. Het is nu dik een week 2013 en daar is ie dan: de Dance.blog.nl presents: Yearmix 2012 mixed by Houniet! Je hoort de beste House tracks van vorig jaar in een dampende,

Lees verder...

[Teaser] Sidney Samson ft Martin Garrix – Torrent

Dit nummer kreeg al support van Tiësto en Hardwell. Niet slecht voor de 17-jarige Martin Garrix, die samen met Sidney Samson de studio in dook. Het resultaat mag er wezen: Torrent is nu al een track voor in de lijstjes van 2013. Oke, misschien ben ik daar wat te vroeg mee. De track komt uit

Lees verder...