Nino & Frankie presenteren nieuw Blijdorp Festival in Rotterdam

Het Rotterdamse tweetal Nino & Frankie is lekker bezig. Langzaam maar zeker krijgen ze steeds meer grip op het Rotterdamse uitgaansleven. Uiteraard hadden ze al het langlopende feest Contra in Toffler en vervolgens Perron. Ze zijn mede verantwoordelijk voor het succesvolle De Lobby in verschillende Rotterdamse hotels. Met het bootfeest Noah konden ze al oefenen voor een festival. Dat festijn is er nu! Op 16 augustus zal in het Roel Langerakpark, naast Diergaarde Blijdorp, het eerste Blijdorp Festival plaatsvinden.

Het programma bestaat uit Kollektiv Turmstrasse, Tim Green, Mosca, Joyce Muniz, Young Marco, San Soda, Tears & Marble, Nachtbraker en uiteraard verschillende lokale helden als Jeff Solo, Jamie Lie A Kwie, Triphouse Rwina System, Bluntspeakers, Club Von Westen, Jon Bovi, Rough & Maximoes, Hollywood & Vine, Cool Harbour, Job Smit & Marc Nolte en Nino & Frankie zelf uiteraard.

Behalve dance is er ook nog ander cultureel aanbod want galerie Aaafresh123 gaat bijvoorbeeld samen iets doen met Jules Deelder!

 

Het Duitse Kollektiv Turmstrasse zal aanwezig zijn in het Roel Langerakpark in het westen van Rotterdam

Het Duitse Kollektiv Turmstrasse zal aanwezig zijn in het Roel Langerakpark in het westen van Rotterdam

De eerste kaartjes zijn al verkocht. Via deze link zijn entreebewijzen te verkrijgen vanaf 22.50!

Lees ook:Rotterdam Outdoor brengt ode aan de Maasstad
Lees ook:Perron al drie jaar favoriete halteplaats voor dance in Rotterdam
Lees ook:2 Many Dj’s, Boy George en Audio Bully’s behoren tot het nieuwe Het Vrije Volk in Rotterdam
Lees ook:Shermanology, Gregor Salto en The Partysquad naar Crazy Sexy Cool Festival
Lees ook:Lost & Sound is nieuw festival in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>