Disclosure, Duke Dumont en John Talabot ook naar Lowlands

Op Lowlands puilde de Bravo vorig jaar uit tijdens het optreden van Disclosure. En zeker niet alleen omdat het regende tijdens het optreden. De show van de twee razendsnel opgekomen Britse broers had makkelijk in de gigantische Alpha gepast. Niet vreemd dus dat vandaag bekend is geworden dat het duo dit jaar terugkeert in Biddinghuizen. Naast de al eerder bekend gemaakte dance-acts als Skrillex, James Holden, Little Dragon, Chet Faker, Flume, Cashmere Cat, FunkinEven, Gesaffelstein, Gui Boratto, Jungle, Kaytranada, Sohn en Shlomo zijn tegelijk met Disclosure nu ook Duke Dumont, Dâm-Funk en John Talabot toegevoegd.

Duke Dumont is te gast op Lowlands dit jaar

Duke Dumont is te gast op Lowlands dit jaar

Lowlands is later dan voorgaande jaren inmiddels wel uitverkocht.

Lees ook:Skrillex en James Holden naar Lowlands
Lees ook:Carl Craig, John Talabot, Metro Area, Serge en Gerd op expeditie naar Expedition
Lees ook:Bakermat, Noisia en The Hard Way doen Dour aan
Lees ook:…En de laatste kaartjes voor Mysteryland zijn verkocht
Lees ook:Kool & the Gang en Omar Souleyman op Robin Rotterdam Unlimited

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>