Rush Hour verzorgt eigen avond in vermaarde Berlijnse Panoramabar

Het is waarschijnlijk Nederlands meest vermaarde platenlabel. Rush Hour is al sinds 1997 de winkel in Amsterdam waar connaisseurs terecht kunnen voor house, dance, disco, techno, electro, latin, reggae, hiphop en soul. Inmiddels is het ook een platenmaatschappij en worden vermaarde artiesten als Awanto 3, Tom Trago, Hunee, Recloose, Kirk Degiorgio, Kink, Xosar, Aardvarck en Jneiro Jarel vertegenwoordigd. Niet vreemd dus dat Rush Hour door vergelijkbare partijen wordt uitgenodigd om avonden te verzorgen.

Het Berlijnse Panoramabar heeft Rush Hour bijvoorbeeld op 27 september gevraagd een avond te verzorgen. De club staat op nummer 14 in de DJ Mag Top 100 van clubs en wordt samen met het in hetzelfde pand ondergebrachte Berghain beschouwd als een van de beste technoclubs ter wereld. Awanto 3, Hunee, Antal en Rick Wilhite zullen deze avond Rush Hour vertegenwoordigen.

Awantnoramabar

Awant03 is 27 september namens Rush Hour in de Berlijnse Panoramabar

De Rotterdamse tegenhanger van Rush Hour is Clone Records. Daar kennen ze zulke uitstapjes ook. Het vermaarde Fabric in Londen (als vierde gerangschikt in de al genoemde DJ Mag Top 100 van clubs) gaf het Rotterdamse label meerdere malen de gelegenheid om de muziek te verzorgen. Gisteravond was Clone met platenbaas Serge en de afgevaardigden Gerd en Jovonn bijvoorbeeld nog te gast in Barcelona tijdens Off Sónar in Moog.

Lees ook:Electric Deluxe op weg naar Berghain
Lees ook:Nederlandse inbreng op Ibiza
Lees ook:Jameszoo naar Sónar, Clone naast Sónar
Lees ook:Trouw, Air Amsterdam, Studio 80 en Matrixx in de DJ Mag Top 100 van clubs
Lees ook:Osunlade, Motor City Drum Ensemble, Trus’me en Lenzman strijken neer in Bird

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>