Chuckie, R3hab, Laidback Luke en Noisia op Sziget Festival

Het Sziget Festival is één van de grootste multiculturele evenementen van Europa. In augustus is de 22e editie. Naar verwachting zullen dan weer bijna 400.000 bezoekers het eiland in de Donau in het hart van Boedapest aandoen voor het uitgebreide bijna een week durende festival vol feesten, grootse live-optredens en ander vermaak op het festivalterrein en in de Hongaarse hoofdstad.

Bijna de helft van de line-up is nu bekend en daaronder zijn al verschillende Nederlandse acts zoals Skip & Die, Chuckie, R3hab, Laidback Luke, Fedde Le Grand en Noisia.

Noisia is present op het Sziget Festival

Noisia is present op het Sziget Festival

Op 24 mei is er al een pre-party voor het Sziget Festival bij The Student Hotel in Amsterdam met Trashbounce, Baskerville en Guerilla Speakers. Het feest is gratis toegankelijk na aanmelding via deze link.

Lees ook:Skip & Die en Caro Emerald op Glastonbury
Lees ook:Even een snackje: Laidback Luke @ Mysteryland
Lees ook:Robbie ook in de mix bij Noisia
Lees ook:Verjaardagsweek: Laidback Luke
Lees ook:Video: Laidback Luke, Axwell, S. Angello en S. Ingrosso – Get Dumb

1 Reacties // Reageer

One thought on “Chuckie, R3hab, Laidback Luke en Noisia op Sziget Festival

  1. Martijn

    Skip&die, Chuckie en Noisia stonden vorig jaar op het Sziget Festival, niet dit jaar… Voor een overzicht van de line-up van dit jaar, check http://www.szigetfestival.nl ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>