Rubriek: Nieuwe Release

Breach met Artis in Perron en op Paaspop

Met Everything You Never Had (We Had It All) en vooral de track Jack brak Breach afgelopen jaar door. Breach is een pseudoniem van de Brit Ben Westbeech en die had een aantal jaar geleden ook al een hit met So Good Today! Sinds een tijdje woont hij in Amsterdam en daar vond hij blijkbaar

Lees verder...

Nieuw album van Martyn is aanstaande

Hij begon ooit in Eindhoven tijdens het drum ‘n bass-feest Red Zone en ging vervolgens met zijn dubstep via Rotterdam (de naam van zijn platenlabel 3024 refereert er nog aan, die is namelijk vernoemd naar de Rotterdamse postcode) voor de liefde naar de Verenigde Staten. Daar opererend brak hij internationaal pas echt door getuige ook

Lees verder...

Exclusief vinyl van Skrillex, Disclosure en Baskerville tijdens Record Store Day

Er was een tijd dat dj’s zich een hernia sjouwden als ze met enorm zware platentassen van club naar club gingen en liefhebbers konden alleen in de platenzaak terecht voor muziek.  Tegenwoordig vervoeren dj’s hun muziek met een SD-card en wordt muziek gedownload. Toch zijn er romantici die de voorkeur geven aan mooi zwart vinyl

Lees verder...

Knife Party – Haunted House EP

Allemachtig, het blijft ongelofelijk hoe dik de muziek van Knife Party klinkt. De mannen hebben hun laatste EP, genaamd ‘Haunted House’, op Soundcloud gezet. Het bevat drie nieuwe tracks en een edit van hun grote hit Internet Friends. (klik op ‘lees verder’ voor de tracks)

Lees verder...

[Teaser] Julian Jordan – Ramcar

Julian Jordan komt op 17 mei met een nieuwe release op Spinnin Records. De jonge DJ is goed bezig met optredens in binnen en buitenland. Ook deze track klinkt prima. (klik op ‘lees verder’ voor de preview)

Lees verder...

Nieuw: Daft Punk – Get Lucky

Zo dan. De eerste single van het nieuwe Daft Punk album is vannacht uitgekomen. Get Lucky was gister al gelekt en gedraaid op 3FM, maar hij is nu officieel te downloaden via iTunes. Wat een muziek hé? (klik op ‘lees verder’ voor de track)

Lees verder...

Nieuw: Dannic – Viper

Ik vind Dannic dus echt wel een hele goede producer. Vandaag kwam zijn nieuwe track Viper uit op Revealed Recordings. Wat vind jij ervan? (klik op ‘lees verder’ voor de track)

Lees verder...

Nieuw: Quintino & Alvaro – World In Our Hands

Het kon ook niet uit blijven. Ze maakten al een track met niemand minder dan Tiësto, nu hebben ze het zonder de grote meester gedaan. World in Our Hands is een goede plaat die vooral past bij de stijl van Alvaro. Dirty! ( klik op ‘lees verder’ voor de video)

Lees verder...