Een aantal nieuwtjes…

Na afloop van Full On Ferry van afgelopen zaterdag kregen de bezoekers zoals gewoonlijk weer een boekje van de organisatie uitgereikt. In dat boekje staan interviews met de optredende artiesten, reclames voor komende feesten en natuurlijk de nodige dankwoorden. Na het boekje uitgeplozen te hebben, kwam ik met een aantal opvallende nieuwsfeitjes. Lees snel verder om te zien welke dat zijn…

Het eerste opvallende feitje is de mega advertentie voor " DJ Jean Presents Madhouse". Een eigen event voor DJ Jean dus. Hij mocht dit kunstje al met een eigen stage op Dance Valley flikken, maar op 21 februari mag hij dit in de inmense Ahoy te Rotterdam doen. Ik ben benieuwd wie hij hiervoor gaat uitnodigen, of het uit meerdere stages bestaat en of het uit gaat verkopen. Tickets zijn hier al te verkrijgen.

Verder staat er een aankondiging voor het "Nightlife Circus" in. Een feest dat op twee locaties de laatste dag van het jaar zal gaan plaatsvinden. In Utrecht zal het in de "Central Studios" plaatsvinden, in Arnhem is het feest in de "Rijnhal" te vinden. Line-up is nog niet bekend, stijlen zullen techno en house zijn.

Het laatste leuke feitje is dat mixlegende Eddie Halliwell bezig is een eigen concept te ontwikkelen. Verder is er nog niks van bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte!

Lees ook:Dj Jean verlaat Radio 538
Lees ook:Ook line-up Madhouse bekend gemaakt
Lees ook:Radioshow Armin naar de Maassilo!
Lees ook:Madhouse maakt timetable bekend!
Lees ook:Maassilo twee weken dicht na schietincident

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>