Rubriek: Teaser

[Teaser] Jordi Rivera – Unknown Island

Jordi Rivera is één van de vele talenten die de EDM-wereld rijk is. Eerder was ik al lovend over zijn track Predictable, nu ben ik dat weer over Unknown Island. Het is wachten op de eerste release voor Jordi. Ondertussen kunnen we luisteren naar de preview.

Lees verder...

[Teaser] Showtek & Noisecontrollers – Get Loose

Tja, wat moet ik hier van zeggen. Wat een track! 16 april komt deze dikke creatie van Showtek en Noisecontrollers uit op Beatport. En het interesseert mij vrij weinig in welk genre het nummer valt. Het is goed. Toch?

Lees verder...

[Teaser] Laidback Luke & Hardwell – Dynamo

We weten al een tijdje dat dit er aan zit te komen, maar de track van Laidback Luke en Hardwell zal 22 april uitkomen op Mixmash Records. Dynamo is een Hardwell plaat met een Laidback Luke sound, ofzo. Wat vind jij?

Lees verder...

[Teaser] Random Access Memories – Daft Punk

Dit is groots. Al een tijdje weten we dat Daft Punk met een nieuw album komt, maar nu weten we ook echt wanneer het komt. En hoe het heet. Het heet Random Access Memories en komt uit op 21 mei. Je kunt hem al pre-orderen via Itunes. Het leuke is dat ze ook een commercial

Lees verder...

[Teaser] Jordy Dazz – Bitsize

Sander van Doorn is lekker bezig met het tekenen van platen op zijn label Doorn Records. Dit keer heeft hij Jordy Dazz gestrikt voor een release met de track Bitsize.

Lees verder...

[Teaser] Hardwell feat. Amba Shepherd – Apollo (remixes)

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat Hardwell Apollo uitbracht, maar hij vond het nu toch maar eens tijd voor wat remixes. Dash Berlin, Lucky Date, Noisecontrollers en Psychic Type mochten de track remixen. De 25ste van maart komen ze uit. Klik op ‘lees verder’ voor de teasers.

Lees verder...

[Teaser] Daddy’s Groove – Stellar (Martin Garrix Remix)

Daddy’s Groove bracht met Stellar een hele fijne track uit. Logisch dus dat er ook een remix pack komt. TV Noise, Candyland en Martin Garrix mochten de track oa gaan remixen. Die laatste komt wat mij betreft het beste uit de bus. Heel fijn zelfs! Check de teaser. (klik op ‘lees verder’ voor de teaser)

Lees verder...

[Teaser] Laidback Luke feat. Majestic – Pogo

Zo, ik zeg het alvast: februari wordt een hele mooi maand. Hoe rustig het was in januari, hoe druk het wordt in februari. Veel hele vette releases! Daar is Pogo van Laidback Luke er één van. Een harde, dirty-dutch achtige plaat. I like it! (klik op ‘lees verder’ voor de preview)

Lees verder...

[Teaser] Dimitri Vegas & Like Mike – Wakanda

Dimitri Vegas & Like Mike zijn, ondanks hun Belgische nationaliteit, bazen. Dat wist ik zeker na hun laatste tourfilmpje. Nu komen ze met een eindbazen track op het label van Axwell, Axtone Records. Ik vind het een absolute rammer. Wat vind jij van het Afrikaans-getinte Wakanda? (klik op ‘lees verder’ voor de preview)

Lees verder...

[Teaser] Bassjackers & Dyro – Grid

Ik houd van samenwerkingen tussen DJ’s. Waarom? Daar komen vaak mooie tracks uit! Zoals Dyro en Bassjackers nu gedaan hebben. Vandaag kwam de teaser van Grid online. Een track die je gerust, op z’n engels gezegd, massive kunt noemen. Wow! Goed bezig guys.

Lees verder...

[Teaser] Quintino & Ralvero – Jackpot

Quintino en Ralvero hebben samen in de studio gezeten. Met een flink resultaat, we kunnen zelfs wel over een Jackpot spreken. De track komt 4 februari uit op Spinnin Records. Bekijk de teaser en laat mij weten wat je er van vindt! (klik op ‘lees verder’ voor de teaser)

Lees verder...