Full On Ferry week: Eddie Halliwell

De week is weer opnieuw begonnen en dat betekent dat er een nieuwe thema week voor de deur staat. Met het aankomende Full On Ferry heb ik gekozen voor een "Full on Ferry week". Dance.Blog.nl belicht alle artiesten die op dit event in de Ahoy staan. Vandaag beginnen we met een van de meest energieke dj's ter wereld: Eddie Halliwell.

Bijna iedere dj is een groot deel van zijn tijd bezig met het produceren van muziek. Eddie Halliwell is een uitzondering hierop. Onder zijn naam zijn nog geen producties uitgekomen. Daarintegen is hij een van de grootste cd dj's op dit moment.

Eddie is zelfs zo groot dat hij door Pioneer is verkozen tot ambassadeur van de nieuwe generatie cdj's. Daarnaast is Eddie verkozen tot "DJ of the Year" door het toonaangevende DJ MAG magazine. 

Eddies stijl is heel erg breed, maar kenmerkt zich door veel harddance, hardhouse, hardtrance en techno in zijn sets. Het grote pluspunt van Eddie is onderandere dat hij een ware "scratch meester" is. Daarnaast zijn de remixen van Eddie ook erg hoog aangeschreven.

Ik kijk erg uit naar de set van Ferry Corsten samen met deze dj. Veel postieve verhalen over gehoord, maar helaas nóg niet gezien. Ik ben benieuwd! Nog steeds geen kaarten gekocht? Wees dan snel, en doe dat via dit adres!

Lees ook:Full On Ferry week: de Ahoy
Lees ook:Full On Ferry week: Solarstone
Lees ook:De downloadtip: Sander van Doorn
Lees ook:Full On Ferry week: Sidney Samson
Lees ook:De downloadtip: Eddie Halliwell

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Full On Ferry week: Eddie Halliwell

  1. Pingback: De downloadtip: Eddie Halliwell | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>