Springen achter de decks: levensgevaarlijk

En 'krak' zei de enkel van EddieHeel leuk allemaal, dat springen in de dj-booth en die opzwepende gebaartjes, maar het is dj Eddie Halliwell duur komen te staan. De hyperactieve Halliwell heeft tijdens een gig in Liverpool een flinke enkelblessure opgelopen.
De hardhousedj werd afgelopen week in een noodvaart naar het ziekenhuis gebracht, nadat hij aan het einde van zijn set gruwelijk hard door zijn enkel zwikte. Volgens zijn broer en manager Simon baalt de dj als een stekker:
"Eddie zit echt in de put. Hij houdt van springen in de booth en gaat soms zelfs crowdsurfen. Maar dit keer landde hij op een opstaande rand. Hij verrekt van de pijn."

Niet zonder gevaar dus, dat opzwepen van het publiek. Ook de massa stroomkabels kan gevaar opleveren, merkte Fat Boy Slim afgelopen jaar. Hij kreeg meerdere keren electrische shocks tijdens zijn buitenoptreden in Engeland. En mocht je alles onder controle denken te hebben, dan kan het publiek altijd nog vervelend gaan doen. Zo kreeg Sasha laatst een glas naar zijn hoofd gesmeten tijdens een gig. Gevaarlijk beroep, dj…

Lees ook:
- Dj Sasha krijgt glas naar zijn hoofd in Newcastle
- Fat Boy Slim bijna geëlectrocuteerd

Lees ook:Dj Sasha krijgt glas naar zijn hoofd in Newcastle
Lees ook:Topdj’s kruipen achter de bar in Miami
Lees ook:Het is over en uit met Top of the Pops
Lees ook:Full On Ferry week: Eddie Halliwell
Lees ook:De downloadtip: Eddie Halliwell

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>