Shinedoe heeft nieuw album getiteld Illogical Directions

Het eerste releasefeestje voor het al enige tjd verkrijgbare Illogical Directions vond afgelopen zaterdag plaats in Doka. De Amsterdamse dj/producer werd bijgestaan door Jerome Syndenham en Aron Friedman. Maar Shinedoe doet gewoon nog een releaseparty. Op 13 juni viert ze de release nogmaals in het Rotterdamse Perron. (het Cultuurpodium krijgt de komende periode trouwens ook nog bezoek van onder meer Tiga, Warren Fellow, Rustie, Nicole Moudaber, Prosumer, Tama Sumo en Space Dimension Controller). De avond van Shinedoe begint net voor middernacht en er is enkel kaartverkoop aan de deur. Een entreebewijs kost vijf euro. In ieder geval zal Van Ahn ook draaien maar er volgen nog meer gasten!

Shinedoe viert 13 juni een releaseparty voor haar album Illogical Directions in het Rotterdamse Perron (foto Jos Kottmann)

Shinedoe viert 13 juni een releaseparty voor haar album Illogical Directions in het Rotterdamse Perron (foto Jos Kottmann)

Shinedoe heet eigenlijk Chinedum Nwosu en ze begon al op 19-jarige leeftijd met draaien. Dat was al in 1994, ze mag dus met recht een veterane genoemd worden. In 2004 bracht ze haar eerste plaat uit als producer en begon ze haar eigen platenlabel Intacto Records. Haar releases worden gedraaid door absolute grootheden als Sven Väth, Richie Hawtin en Ricardo Villalobos en inmiddels is ze dus een gewaardeerde naam binnen de techno. Ze wordt bijvoorbeeld vertegenwoordigd door het toonaangevende Bpitch Control die ook het management en de boekingen doen van artiesten als Ellen Alien en Kiki. Behalve haar optreden in Rotterdam is ze voorlopig niet in Nederland te zien aangezien ze komende zomer is geboekt voor feesten in onder meer Barcelona, Lausanne, Munchen en vooral Berlijn.

Lees ook:Perron al drie jaar favoriete halteplaats voor dance in Rotterdam
Lees ook:Lost & Sound is nieuw festival in Rotterdam
Lees ook:Hardwell, Fedde Le Grand en Dannic vieren tien jaar Dance4Life in Concertgebouw
Lees ook:Breach met Artis in Perron en op Paaspop
Lees ook:Osunlade, Motor City Drum Ensemble, Trus’me en Lenzman strijken neer in Bird

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>