Utrecht week: Monza

Dat Utrecht niet alleen maar top locaties kent is natuurlijk ook een utopie. Een club die het vaak wel heel erg bont maakt is Club Monza. Met een achterlijk deurbeleid en een bontkraagjes en huppelkutjes publiek weten ze zich te scharen in een lijstje met onderandere de Powerzone. En dat is erg jammer, want in potentie is deze (gelikte) locatie een van de beste locaties van midden-Nederland.

De locatie in hartje Utrecht staat bekend van hun sterke programmering. Op de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is er altijd wel een goede line-up te vinden. Feesten als Latin Lovers, Apenkooi en Rush zijn vaak in de agenda van de club te vinden.

Het pand waar de Monza in zit kent een rijke historie. Van 1945 tot 1989 biedt het gebouw plaats aan de bioscoop Scala, daarna trekt de discotheek Get Down er intrek in. Door de aanhoudende overlast in deze R&B tempel hield de eigenaar het in 2002 voor gezien. Dat opende de deuren naar de huidige Monza.

De club is lekker gelikt, heeft een goed geluid en mooie bars. Jammer alleen dat je urenlang in de rij staat vanwege de ongelofelijke drukte bij de bar. Over het deurbeleid staan de neuzen dezelfde kant op: bagger. De uitsmijters lijken heel inconsequent mensen binnen en buiten te laten. Je kan er zomaar op je schoenen worden afgewezen.

Daarnaast was onze grote vriend ‘ Rotjoch’  ook niet al te positief over de club. Check het filmpje:

Lees ook:Utrecht week: Tivoli
Lees ook:Utrecht week: Central Studios
Lees ook:Nachttempel week: Winkel van Sinkel te Utrecht
Lees ook:De locatie: Maassilo
Lees ook:Club Manhattan wint Nachttempel award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>