Utrecht week: Central Studios

In Utrecht is er naast de Jaarbeurs nog een sterke locatie waar themafeesten georganiseerd kunnen worden. De evenementenlocatie ‘Central Studios’ wordt zodoende vaak voor grote feestjes gebruikt. En de locatie valt enorm positief bij het uitgaande Utrechtse publiek. Een van de zeven locaties die we deze week behandelen, is dan ook de ‘Central Studios’.

Ondanks dat de Central Studios een echte evenementenhal á de Jaarbeurs is, wordt de locatie zo’n 10x per jaar voor feesten gebruikt. De eerste keer dat ik in aanraking met deze locatie kwam, was een flyer waar de naam van Laidback Luke en Chuckie op prolongeerde.

Het ging om het, inmiddels legendarische, Super Sunday. Dit feest vindt normaal gesproken plaats in de Monza, maar verhuisde een tijdje terug eenmalig naar de Central Studios. Het resultaat was een zeer geslaagd feest. Ook het ‘A Night With’ concept van FCA Music is al meerdere malen uitgeweken naar de grote Studios.

De Studios bestaan uit drie zalen. De eerste zaal heeft een vloeroppervlak van 1000m2, de tweede 800m2 en zaal drie met een grootte van 200m2. In totaal dus een goede 2000m2 voor de vetste feesten.

Met oud en nieuw was de locatie nog gastheer van het geslaagde ‘Nightlife Circus’, een feest waaronder Lektroluv, Joost van Bellen, HouseQuake en Bart Skils achter de wheels of steel stonden.

Check hier de website voor 3d beelden en check hier wat video’s:

Lees ook:Feestweek: Flashbackz
Lees ook:Top 500: Soul Central – Strings of life
Lees ook:Een aantal nieuwtjes…
Lees ook:Rotterdamse Hotels ontvangen steeds vaker uitgaanspubliek
Lees ook:Video: South Central – Castle of Heroes (Uncensored Version)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>