De locatie: de Powerzone

Ook deze week weer een nieuwe editie van de locatie, waarin we grote/kleine, gezellige of kille locaties beoordelen. Ook deze keer gaan we weer bij een locatie kijken. Is het een geweldige locatie, of kom je er liever nóóit meer terug?

Deze week The Powerzone, gelegen net buiten Amsterdam aan de Sparklerweg. Is deze tent, gelegen op een bedrijventerrein een plaats om terug te komen, of blijf je er liever ver van weg? 

Tot begin van dit jaar was ik een Powerzone maagd. Ik was er, ondanks de vele reclame en grote feesten, nog nooit geweest. Maar omdat Powerzone in januari uitpakte met een maand lang gratis entree, besloot ik de gok maar eens te wagen, en met de auto naar Amsterdam af te reizen.

En daar reden we het terrein op de Sparklerweg dan op, parkeergelegenheden te over (mits op tijd) voor maar 2 euro. Eenmaal voor de deur, heeft Powerzone voor een schitterende lange entree met rode loper gemaakt. Net als bij alle grote discotheken, wordt je verplicht om met muntjes te betalen. Een muntje is 2,50 , wat neerkomt op een biertje van 2,50 en een mixje van 7,50. Redelijk prijzig dus!

De tent is echt gelikt. Mooie decors, groot vipdeck aan de zijkant, een aantal bars aan de zijkant en een verhoogde dj-booth. De toiletten zijn gewoon ouwe pisbakken, die wel gratis zijn. 

Maarrr het is niet alleen positief. De sfeer in Amsterdam Zuid West is namelijk vér te zoeken. Op de simpelste house feestjes, lopen doorgesnoven jongens en meisjes. Er lopen veel arrogante "huppelkutjes" rond, wat ook niet goed voor de sfeer is.

De muziek is al helemaal niet om naar huis te schrijven. Het geluid is zwaar klote en er wordt vaak hele minimale electro-house gedraaid. Zonde, want met wat meer knal muziek, goedkopere drankprijzen (= eerder aangeschoten mensen die losgaan), en een leuker publiek was dit echt een toptent geweest!

De score:
Bereikbaarheid: 8 (goed bereikbaar, veel parkeerplaatsen)
Publiek: 3 (arrogant en doorgesnoven, een drie voor de vaak erg lekkere dames)
Muziek: 5 (grote dj's die minimale setjes afleveren :( )
Prijzen: 4 (Entreeprijzen vanaf +/- 15 euro, drankprijzen aan de hoge kant)
Aankleding: 7 (Gelikt, maar wel mooi genoeg, soms íets te kaal!

Totaal:  5,5 (Helaas, helaas, niet zo snel Powerzone meer)

 

Lees ook:De locatie: BLM9
Lees ook:ADE week: De ver van uit de buurt blijven tip!
Lees ook:De locatie: Hotel Arena
Lees ook:De locatie: Cafe D’Anvers
Lees ook:De locatie: Harders Plaza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>