Nachttempel week: Winkel van Sinkel te Utrecht

Deze club, die zeker tot een van de hoogst genoteerde behoort, staat nog altijd heel hoog op mijn eigen verlanglijstje. Helaas is het er nog niet van gekomen om de club te bezoeken, ondanks de door mij geliefde '80/'90 feesten die er gegeven worden. Met vele verschillende concepten wordt vaak met gemak de capaciteit van 850 behaald…

De Winkel van Sinkel is gevestigd op een A locatie in Utrecht, in de Elleboogbocht van de Oudegracht om precies te zijn. Het pand werd voorheen gebruikt als bank, en die sfeer is er dan ook nog goed terug te vinden.

De Winkel van Sinkel bedient het publiek op vele verschillende vlakken. Zo kan je er overdag terecht voor een lunch, is er een bar en natuurlijk de bekende club. De club kenmerkte zich voorheen vooral door zijn vooruitstrevende programmeringen. Tivoli heeft die taak deels overgenomen, waardoor de Winkel zich ook kan bedienen met Latin en hous feesten.

Genoeg te beleven dus. Van goede Drum&Bass tot techno en van minimal tot Eclectic. Als filmpje heb ik dan ook gekozen voor het terugkerende concept in de Winkel: Latin Lovers, deze maal met Leroy Styles.

Stemmen op de Winkel kan je hierr

 

Lees ook:Winkel van Sinkel grote verliezer bij Nachttempel-verkiezing
Lees ook:Utrecht week: Tivoli
Lees ook:Club Manhattan wint Nachttempel award
Lees ook:Rotterdamseweek: Off_Corso
Lees ook:Patronaat wint de Nachttempel verkiezing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>