Club Manhattan wint Nachttempel award

De kogel is dan door de kerk. Na een lange stemronde, waar ik veel kandidaten voor jullie heb uitgelicht, werd het dan eindelijk tijd voor een oordeel. We zagen hem al in de tussenstand torenhoog op de lijst prijken en nu is het hem dan ook echt geworden. Manhatten, de club uit Arnhem, mag de prijs van Nachttempel in ontvangst nemen…

De keuze komt van het publiek af, en is daardoor weer redelijk discutabel. Ik heb zelf nooit voor deze club gepleit, er worden voornamelijk housefeestjes gegeven en er is een slecht deurbeleid.

De club is wel erg "gezellig" en heeft een intiem sfeertje. Een absolute aanrader in de provincie Gelderland is de club zoiezo. De drankprijzen, het leuke (bar)personeel en de vele aanstormende talenten zijn dingen die erg opvallen. 

Wat reacties over de tent zijn:

"Zeer goed geluid, locatie zelf niet zo denderend m­aar prima om te housen!"

"Super lokatie!! Dik Geluid en altijd erg gezellig!"

"Manhattan is zeker de beste club in Arnhem. Vooral­ vanwege het geluid".

Opvallend is dat de Winkel van Sinkel onder de Powezone eindigt, de progressief geprogrameerde Westerunie niet bijster goed scoort, maar club Noa dit jaar hoge ogen gooit.

Terecht of onterecht? De uitslag kan je hier terugvinden!

Lees ook:De locatie: Hotel Arena
Lees ook:Provincieweek: Bob’s, Uitgeest
Lees ook:Amsterdam week: Heineken Music Hall
Lees ook:Nachttempelweek: Flexbar te Amsterdam
Lees ook:De locatie: Harders Plaza

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Club Manhattan wint Nachttempel award

  1. Berry

    Belachelijk, zijn deze mensen wel eens bij Manhattan geweest? De beste service? De meest asociale uitsmijters werken bij Manhattan…
    Bezoeker – 22-10-2008 | 11:48
    Nou dan moet er ineens wel veel veranderd zijn want het is in het verleden echt altijd een van de meeste domme bokito (uitsmijters) tenten van heel Arnhem geweest. Voor mij 10x liever roosje of de patronaat dan deze Sjonnentent/
    Appie – 22-10-2008 | 11:49
    Dan is het wel heel triest gesteld met de nachtclubs van nederland als manhattan gekozen wordt als beste nachtclub. Ik heb weinig positieve herinneringen aan die tent.. Er is wel heel makkelijk aan coke en xtc etc. te komen.. misschien heeft dat zwaar meegewogen

    bas – 22-10-2008 | 15:17
    Mooi nu kunnen alle wannabees lekker naar arnhem en word Roosje Roosje weer.
    Sjaan – 22-10-2008 | 15:21
    Dit slaat helemaal nergens op. Zou wel een willen weten hoeveel mensen buiten Arnhem en omgeving hierop gestemd hebben. Dat Nieuwe Revu dit niet beter organiseert. Als je maar genoeg mensen mobiliseert om te stemmen en misschien wel meerdere stemmen door dezelfde mensen kun je dus zo’n titel in de wacht slepen. Wat te denken van Happy Dayzz in Culemborg, Panama, XL en/of Marcanti in Amsterdam, Lexion en Hemkade in Zaaandam, Matrix in Nijmegen, de strandtenten in Bloemendaal en runner-up Luxor Live. Manhattan met zijn Bokitouitstraling is hier nog heeeel ver van verwijderd.
    Bezoeker 2 – 22-10-2008 | 15:22

    Deze tent heeft nou werkelijk helemaal niks met Horeca te maken! Niet gastvrij, uitgewoond hol, slecht geluid en slecht personeel!
    Ze zullen deze prachtige titel wel gekocht hebben!
    Alu hoedje – 22-10-2008 | 18:48
    Hahaha niet te geloven, is een van de meest smerige zaken in Nederland, heeft Bokito’s als personeel, vraagt 50 eurocent voor een plasje, is een uitgewoond hok in een hok, en de drugs kan je zo krijgen naast een slecht getapt biertje, als je er wat van zegt dan komt er een van die aso bokito je wel even naar buiten dragen. Wil je de zaak verlaten dan houden die jerommekes hun hand wel op voor de service anders kom je er niet meer in. De beurscrisis is ook de stemmer naar hun hoofd gestegen. Hahahahaha
    Hubert Mulder – 22-10-2008 | 22:54
    tjah dit had ik ook niet verwacht. Ik hoorde het via via dacht eerst dat het een grap was dus checkte het ik het op internet en kwam ik bij deze pagina.
    Al moet ik wel zeggen het is zonder meer de beste club van arnhem en ja betreft uitsmijters ze zijn streng in het controleren van id kaart etc en daar is niks mis mee heb geen nare ervaringe met die lui gehad al kom ik er zeker wel 2 keer per maand op donderdag alleen want dan is het het leukste.\
    Leuke sweer leuke mensen ken vaak ook wel mensen daar dus dat maakt het leuker maar ik kan me niet voorstellen als je hier voor het eerst bent geweest en geen mensen kent in arnhem naja laak zo zeggen tis geen club om helemaal uit friesland hiereen te komen om te gaan feesten dat heb je wel met de matrixx en andere grote clubs

    Maar das mijn mening beste club waar ik ooit ben geweest is INDEX (DE) dan komt Matrixx (NL)

    Greetz Uniq
    Juup – 22-10-2008 | 22:56
    Oei, wat is het toch zuur als je niet gewonnen hebt…
    Manhattan: gefeliciteerd, ik weet dat jullie er hard aan werken en jullie jezelf steeds willen vernieuwen.
    Patricia: petje af en ook voor de hele crew…
    een fan.
    Fan van Manhattan – 22-10-2008 | 22:58
    Hahah niet te geloven…sorry hoor maar dit is de meest asociale tent kwa uitsmijters in Arnhem…als je kaal bent, bruin bent, zwart bent een beetje rare oren hebt, blond haar met een oranje streep in het het midden kom je er al niet in. En dat gaat nou niet altijd op de netste manier….

    Voor mij een min 1 !!!
    Velp – 23-10-2008 | 14:36

    Manhattan, van harte gefeliciteerd! Goede promotie voor de stad.

    En als bonus veel reacties hier die, als ze serieus door de directie in aanmerking worden genomen, gebruikt kunnen worden om de service verder te verbetreren.
    Robert – 23-10-2008 | 14:48
    Vraag me af of die stemmers er ook daadwerkelijk komen dan??

    De portiers zijn onvriendelijk en asociaal behalve tegen het grootste tuig daar zijn zijn ze super amicaal tegen, vrouwelijke bezoekers die er goed uitzien.

    Verder ziet de tent er afgeleefd uit, eigelijk nimmer een bekende dj tenzij de zaal is afgehuurd. Het ziet er uit zoals een discotheek eruitzag in de jaren 80 en dat is geen weloverwogen retro look maar gewoon ver vergane glorie.

    Het is duur en als je na 50 euro aan muntjes gekocht te hebben en een paar drankjes op geen 50 cent voor de toiletten hebt. Word je er zonder pardon uitgezet waarbij ze dan nog net niet om ene fooi gaan vragen.

    Kortom geloof echt helemaal niks van deze verkiezing ( is een van die bokitos daar aan de deur soms ff op het kantoor van de revu langs geweest om de uitslag te beinvloeden??).

    Conclusie: dure afgeleefde baggertent, aso portiers, dure toiletten, chagerijnig personeel, publiek: Arnhemmers only.

    bezoeker – 23-10-2008 | 15:01
    Toppie en dat voor een stad als Arnhem.
    Patricia & Kees ga zo door !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Glenn – 23-10-2008 | 15:44
    een gemiddelde uitsmijter(lees: ei) heeft een hoger iq dan de alle uitsmijter bij elkaar van de manhatten..
    karel – 24-10-2008 | 08:12
    Denk dat de meeste reactie`s hier behoorlijk achterhaald zijn, ook ik heb op Manhattan gestemd, Binnen is het vaak juist erg multi-culti op een gezellige manier! De uitsmijters zijn inderdaad streng maar dat is juist goed voor de sfeer binnen…en welke club in Nederland kan zeggen dat ie al 15 jaar lang elk weekend vol zit!? Ze blijven vernieuwen met leuke concepten voor verschillende doelgroepen..Iedereen heeft zijn eigen voorkeur…maar ik kan me wel vinden in de uitslag! Manhattan gefeliciteerd!
    Rick – 24-10-2008 | 15:36

    Deze uitslag is toch wel een beetje lachwekkend.
    Slechte club….
    Arnhem – 24-10-2008 | 17:19

      /   Reply  / 
  2. Bas Nelen

    Dat is een aardige lijst, toch is dit de uitslag onder “het publiek”. Als ze het aan mij hadden gevraagd dan was er een totaal andere uitslag uitgekomen, maar helaas.

      /   Reply  / 
  3. roy

    check de kale portier van de Flexbar in amsterdam dat is pas relaxte gast.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>