Club 11 in 2009 keihard terug!

Vandaag even geen downloadtip (die bewaar ik voor tweede kerstdag), maar veel vetter nieuws! Collega website DJScene meldt namelijk dat Club 11 een nieuwe locatie heeft gevonden. Er hing al een tijdje wat in de lucht, maar nu de kogel dan écht door de kerk is, betekent dat een hoop blijdschap. Eindelijk is de meest vette locatie van Amsterdam weer helemaal terug.

De nieuwe club wordt in maart geopend, onder een andere naam en locatie. Dat vertelde Olaf Boswijk eergister aan DJscene. De voormalig drukkerij aan de Wibautstraat in Amsterdam is de nieuwe locatie van 11 geworden. Hier was voorheen het Parool en de Trouw gevestigd.

Olaf Boswijk (programmeur 11), Maike Vernooij (bedrijfsleider 11) en Daan Steures (clubbaas 11) worden de nieuwe eigenaren van de club. “De programmering zal voor zo’n tachtig procent gelijk zijn aan die van 11. Alleen met een iets rauwer randje” verteld Boswijk aan het Parool. Daarnaast zal er ruimte zijn voor een maandelijkse dubstep avond én meer live muziek.

Op de dansvloer is plek voor 450 mensen. Er komt ook weer een restaurant waar 80 zitplaatsen zijn, tot laat gegeten kan worden en zelfs ’s nachts snacks worden geserveerd aan hongerige nachtvlinders.  De ruimte is acht meter hoog en zeer goed geïsoleerd. “Dat was al zo, ‘s nachts stonden daar natuurlijk de drukpersen te loeien.”

Een leuk cadeautje is dit nieuws, zo vlak voor het einde van 2008. Het echte Elf zal never nooit niet terugkomen, maar hopelijk komt het wel in de buurt. Hopen dat ze Laurent Garnier weer durven te boeken!

Lees ook:Trouw aan Amsterdam
Lees ook:ID&T wil housetempel
Lees ook:Echte housesfeer op NDSM-terrein
Lees ook:Komt Club 11 weer terug!?
Lees ook:Rotterdamseweek: Club Watt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>