Rotterdamseweek: Club Watt

We zijn onderhand de laatste weken van 2008 aan het behandelen. En dat betekent dat we verder gaan waar we gebleven waren, we hebben weer een themaweek met een stad in de hoofdrol. Was het een tijd terug nog Amsterdam, deze keer behandelen we 010, oftewel Rotterdam. Ik kan onderhand zonder enige twijfel zeggen dat je enorm goed kan stappen in de Maasstad, vandaar dat ik weer een aantal clubs voor je heb opgezocht. Hier lees je weer alle info wat betreft de club, agenda, filmpjes etc.! We trappen vandaag af met de Rotterdamse Club Watt.

Club Watt is de opvolger van de legendarische Nighttown. De Nighttown was een sterke underground locatie die al sinds begin jaren ’90 in Rotterdam gevestigd was. In 2006 werd de Nighttown failliet verklaard, waarna nachtburgemeester Ted Langebach en broertje Aryan Tieleman de club omdoopte in Club Watt. De club heeft echt een hoop innovatieve items, zoals de energienemende dansvloer. Om het hele plaatje is goed uitgelegd te krijgen adviseer ik je om onderstaand filmpje te kijken!

Club Watt is binnen de kortste keren uitgegroeit tot een hippe danceclub en poppodium. Met een energie opwekkende dansvloer en vele innovatieve feesten weet Watt zich te onderscheiden van andere clubs. En wát een feesten worden er gegeven in deze intieme club. Zo vierde Michel de Hey er zijn verjaardag. Was de Duitse Jazzanova er vorige week nog en staat de Amerikaanse Derrick May er over een paar weken een set weg te geven.

Ondanks dat de Watt een prima locatie is, verlangen een hoop Nighttown fans nog naar de oude dagen dat de Nighttown open was. Helaas komt deze tijd natuurlijk niet terug, maar met Ted Langenbach als grote man achter deze club zal de Watt zeker boven zich uit gaan groeien.

Een mooi impressie filmpje:

Lees ook:Too Mucking Fuch, 8 november in de Watt
Lees ook:Club Watt overtreedt de wet!
Lees ook:Rotterdamse gemeente redt Nighttown van faillissement
Lees ook:Eco-disco in Rotterdam
Lees ook:Even een snackje: Rocksteady 27-9

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Rotterdamseweek: Club Watt

  1. Pingback: Zaterdagavond stapavond (13) | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>