Komt Club 11 weer terug!?

De website Partyscene komt met een schitterende scoop waarvan we mogen hopen dat het ook echt waar is. Was het drie maanden geleden toch echt helemaal afgelopen met Club 11, er zit een kans in dat de legendarische Amsterdamse club weer terugkomt.

Het is eigenlijk van de gekke. Elke geweldige club in Amsterdam houdt er ineens mee op. Hadden we eerst de schitterende Roxy die helaas afbrande. Niet veel later viel het lot op de IT, die door het vele drugsgebruik zijn deuren moest sluiten.

En ook dit jaar moest weer een parade paardje van Amsterdam (noodgedwongen) zijn deuren sluiten. Moet erbij gezegd worden dat 11 een tijdelijk project was, máár het was zo geslaagd dat het eigenlijk direct een andere locatie toegewezen had moeten krijgen. Nergens in Nederland was een locatie met zulke progressieve feesten en goede sfeer.

Maar misschien komt 11 dan toch terug. Gert van Veen dance nestor en kenner van het Amsterdamse nachtleven beweert stellig dat de club snel terugkomt. Het hele interview lees je hier!

Fingers crossed!

Lees ook:Blijft de Stubnitz in Amsterdam?
Lees ook:En dat was de Herr Zimmerman…
Lees ook:Best of 2008 week: Beste locatie
Lees ook:Westerunie nu al de Nachttempel van 2009
Lees ook:Club 11 sluit nog vóór de zomer haar deuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>