ID&T wil housetempel

id&tID&T wil binnen twee jaar een nieuw hoofdkantoor met evenementenhal bouwen in Amsterdam. Plannen om naar de voormalige NDSM Werf in Amsterdam-noord te gaan hebben in een eeerder stadium geen doorgang gevonden vanwege hoge huurprijzen en de destijd penibele financiële situatie van ID&T zelf.

Inmiddels zijn verliesgevende takken afgestoten en spitst ID&T zich, volgens Duncan Stutterheim tijdens een interview voor het Parool, eigenlijk alleen nog maar op lucreatieve mega-feesten. De zoektocht naar een locatie spitst zich nu toe op ruimte waar onderandere plaats moet zijn voor een evenementenhal geschikt voor 2500 tot 3000 bezoekers. ID&T wil deze hal naast het gebruik voor eigen evenementen en partijen ook gaan verhuren aan externe partijen.

Verder is het de bedoeling dat in de nieuwe situatie alles onder één dak komt (evenementenhal en hoofdkantoor) waarmee de ID&T Housetempel een feit wordt. De huidige kantooromgeving in Sloterdijk komt hiermee logischerwijs te verdwijnen. Momenteel wordt gekeken naar stadsdeel Zuid-oost als serieuze optie.

Mooie plannen van ID&T, nu maar hopen dat het ook daadwerkelijk van de grond gaat komen!

bron: Het Parool

Lees ook:Stem voor Joost van Bellen als Amsterdammer van het jaar
Lees ook:ID&T plant nieuw zomerfestival in augustus
Lees ook:Opening Club Rembrandt pas eind januari
Lees ook:Jay-Z wil club beginnen in voormalige IT
Lees ook:Politie jaagt nepkrakerts weg bij nephouseparty

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>