Echte housesfeer op NDSM-terrein

Het is altijd maar afwachten of de mooie woorden op een flyer daadwerkelijk de waarheid spreken.

Zo heb ik nu wel 100 organisaties meegemaakt die claimen de ouderwetse housesfeer terug te brengen op hun feesten. Wat dan vaak gewoon een prutsfeest blijkt te zijn.

De ene probeert het met oude plaatjes (jee, wat waren die eigenlijk slecht geproduceerd), de ander met oude dj’s (jee, wat heeft die kerel een oude kop gekregen)… Jammer jammer jammer. Maarrr, de Gasten zonder Grenzen, op 14 oktober op het Amsterdamse NDSM-terrein klinken toch wel overtuigend moet ik zeggen…

De aankondiging raakt naar mijn inzien namelijk de spijker op de kop als het gaat om de belangrijke eigenschappen van een goede houseparty. Het gaat namelijk niet om dj’s maar om de mensen die er op je feest rondlopen. Het ziet er verrekte gezellig uit op de foto’s.

"Club GZG is anders, heel anders dan het gemiddelde housefeest. Dit komt vooral doordat het niet de sfeer draagt van een housefeest, maar die van een houseclub. Niet het type club met een restaurant, interessante hippe mensen en arrogante dames aan de deur, maar het type club dat voortkomt uit een scene, vanaf de grond af opgebouwd door houseliefhebbers."

"Het type club dat uniek is in z’n sfeer, z’n locatie, de bonte verzameling mensen en vooral de ongedwongen manier waarop deze mensen met elkaar op de dansvloer staan. Een club waar het niet uitmaakt of je jong of oud bent, waar je de ruimte en de vrijheid hebt om met je ogen dicht op de dansvloer te staan."

Lees ook:De locatie: Hotel Arena
Lees ook:Stelling: Echt feesten begint pas als je dertig bent!
Lees ook:De locatie: Cafe D’Anvers
Lees ook:Rotterdamseweek: Club Watt
Lees ook:Van Doorbitch tot Deurdame, deurbeleid Amsterdam op de schop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>