Zaterdagavond stapavond (11)

Met nog een nachtje slapen komt de zaterdagavond er weer met rasse schreden aan. Vandaar dat Dance.Blog de leukste uitstapjes voor de zaterdagavond weer op een rijtje heeft gezet, om je weer bij deze moeilijke keus bij te staan. En deze keer staan er onderandere een grote verjaardag, een echte klassieker en wel drie 90's feestjes in. Kijk snel verder en maak snel je keuze voor morgenavond!

90's Now en 90's Party
De echte 90's liefhebber beleefd morgen een top avond. Met maar liefst 3 90's feesten in het land is er een ruime keuze. In Eindhoven en Arnhem vinden twee 90's Now feesten plaats (Liquid, Eindoven en Luxor Live te Arnhem), waarvan die in Arnhem door het 90's Now team wordt gehost (een aanrader dus!). Daarnaast is er ook nog een 90's Party in Aarschot (onder Antwerpen) met de legendarische 2Fabiola.

Club Krangzinnig
In de Akhnaton in Amsterdamkan je weer genieten van de vele minimal en technobeats. Met een internationale line-up van underground namen zit het wel snor. De club heeft wel helaas een capaciteit van maar 300 man, dus be aware of a closed door!

Crazyland
In de North Sea Venue staat weer een nieuwe editie van Crazyland op het programma. Dat betekent weer een mooi feestje voor koppels en dames met een erotisch tintje. Met maar liefst vier zalen gevuld met onderandere Jean, Mike S en Roy Gates ben je voor 26,75 binnen. Wel zorgen dat je of een dame bent, of er eentje meeneemt!

Haarlem Beeft
Niemand minder dan Tommie Sunshine staat morgenavond in Club Stalker. Deze Amerikaanse dj heeft zijn sporen inmiddels ruim verdient en is bekend van zijn vele dance remixes van allerlei pop, rock en hiphop nummers. Aparte verschijning die Sunshine trouwens! Hij wordt bijgestaan door electro en techno dj Sven Prinsen.

J.a.c.k. 
Een wel heel bijzonder feestje in hartje Amsterdam. Dat betekent een feestje in het Comedy theater in Amsterdam, aan de Nes wel te verstaan. Van 23.00 tot 5.00 kan je daar een mix van al het lekkers uit 20 jaar house voorbij komen horen. Met een line-up van dj's die weten hoe je een feestje moet bouwen gaat het helemaal goed komen. Voor 12,50 aan de deur ben je binnen.

Matrixx 7YRS
De Nijmeegse Matrixx is alweer 7 jaar oud geworden, en dat geeft reden voor een feestje. Simon Dunmore, Sidney Samson, Luciën Foort, Roog en Skitzofrenix, host MC Gee kan de club zich geen betere verjaardag wensen. Vooral de Amerikaanse Simon Dunmore (bekend van het Defected Label) is een aangename verrassing. Kaarten zijn nog aan de deur voor 15 euro verkrijgbaar.

Pussylounge
Het jarenoude Pussylounge wordt morgenavond weer eens uit de kast getrokken voor een gloednieuwe editie. De 013 in Tilburg zal in het teken staan van hét feest van Darkraver. Daarnaast staan o.a. Paul Elstak en Luna hem daarin bij. Kaarten zijn bij Ticketonline 17,50. 

Zodiak Commune
In het Stroomhuis in Eindhoven vindt een aantrekkelijk acid/techno feestje plaats. Een voor mij onbekende line-up vind je hier terug. Kaarten zijn 'maar' 10 euro aan de deur. Have fun!

Dat was hem dan alweer, de stapavond van deze week! Waar ik heen ga? Ik hou het deze week is bij mijn eigen stadje, Almere. Wellicht wordt het Benny Rodrigues in Anno, heel misschien Quintino in Wauw (slechte ervaring mee) of het wordt gewoon Men at Work.

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (17)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (31-1)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (7)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (14)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (10-01)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>