Zaterdagavond stapavond (10-01)

Weekend! En dus weer eens tijd om het nachtleven te verkennen. Vorige week was ik nog lekker in mijn ‘thuisstad’ Almere uit, morgenavond ga ik het nachtleven van Amsterdam weer eens verkennen. Als je nog niet zeker weet waar je het zoeken moet, kan je even op de volgende pagina kijken. Ik heb de leukste feestjes weer voor je op een rijtje gezet. Have Fun!

Crunc4Life
Ik ben morgen zelf op het verjaardagsfeestje van Crunc te vinden. In de Westergas viert organisatie/agency Crunc zijn vierde verjaardag. Een volgepakte Westergas met het beste wat de agency ons te bieden heeft. Dat betekent een groot aantal ‘Soigne‘ artiesten. Onder de aanwezigen bevinden zich onderandere Marc Benjamin, Robert Feelgood, Denniz en Jaziah. Daarnaast kan je er ook een hoop live acts terugvinden. Hier alvast twee voorproefjes.

Fire It Up
In vrijwel de enige leuke club van Leiden, Danssalon in Casa, staat ‘Fire It Up’, een feest met een sterke programmering. Daarnaast leert de geschiedenis dat de feestjes in de Danssalon altijd erg goed uitpakken. Deze keer staan Skitzofrenix, Jamie Westland en Billy the Klit voor morgenavond geprogrammeert. Tickets zijn €8,- euro.

Mr. Stubnitz
In de grote boot in Amsterdam (de Stubnitz) kunnen de liefhebbers weer terecht voor een goede pot techno. Zoals bijna elke week is de line-up weer van grote klasse. Deze keer kunnen we terecht voor onderandere 2000andOne, Ille Bitch, Julien Chaptal en Juan Sanchez. Jongens van grote klasse dus! Tickets zijn in de voorverkoop €12,- en aan de deur €15,-.

New Years Bash 2009
Ondanks dat het nieuwe jaar al 10 dagen ‘oud’ is, kunnen we morgenavond nog een goede nieuwjaarsborrel doen in de Outland. Daar vindt de ‘New Years Bash’ namelijk plaats met dj’s zoals Sidney Samson, Marc Benjamin en Rockid. Zo vlak na de dure decembermaand valt de €10,- ook nog wel mee.

Sneakerz
In de Panama te Amsterdam vindt morgen een van de sterkste Nederlandse concepten plaats. Sneakerz beleeft daar alweer zijn ‘zoveelste’ editie. Deze keer met een sterke line-up en de come-back van Gelazer, de Bingoplayers, Baggi Begovic en Igor Valente. Kaarten kan je via Paylogic bestellen.

Secret Cinema Invites
Ongelofelijk, maar waar. De Secret Cinema feesten bestaan een jaar! Tijd voor een editie in de ‘Sugar Factory’. Deze keer heeft Jeroen Verheij o.a. Peter Horrevorts en Van Ahn ge-invite. Vooral Van Ahn is een aanrader, waarschijnlijk een van de mooiste dames uit de technoscene. Tickets haal je voor 10 euro hier.

Planet Rose
En als laatst kan je het veertien jarige verjaardagsfeestje van Planet Rose meemaken. Een van de dikste underground locaties van Nederland, in Nijmegen, viert dat met een Detroit special. Dj’s die je kan verwachten zijn Kenny Larkin, Pure en Remy. Daarnaast is er ook een talentzaal voor de Nijmeegse techno talenten.

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (07-02)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (16)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (15)
Lees ook:Zaterdag stapavond (24-1)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (17)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>