Zaterdagavond stapavond (31-1)

De dag na mijn verjaardag staat garant voor een feestje. Ondanks dat ik mijn verjaardag officieel een week later zal vieren, ga ik morgenavond tóch het Amsterdamse uitgaansleven op zijn kop zetten. Houselegende Kerri Chandler doet Amsterdam aan, een kans die ik niet mag laten liggen. Weet jij nog niet wat je gaat doen? Kijk dan vooral weer even in het zaterdagavond overzicht…

Bacardi Vista
Een feestje dat de naam van Bacardi mag dragen staat garant voor lekkere muziek, mooie dames, cubaanse sigaren (dammit, rookverbod) en een top locatie. In het ABN Amro gebouw aan de Vijzelstraat zullen onder andere de jongens van Beesmunt Soundsystem de lekkerste klanken door de speakers knallen. De entreeprijs bedraagt €15,-.

Blacklist
In de verschrikkelijke Waerdse Tempel in Heerhugowaard staan de ‘criminele’ heren van het Dirty Dutch label weer de dikste housebeats te spinnen. Deze keer staan Chuckie, Carita La Niña en Afrojack in de programmering. Voor voorverkoop, á €15,- kan je hier terecht.

Ex Porn Star
‘The Tour of Dirty’ trekt deze keer naar het verre zuiden. In de Bozzini in Kerkrade zal er weer een dikke mix van eclectische beats om je oren knallen door Tony Chacha, Billy the Klit en Marc Benjamin. Trek je legerkleding aan en bestel hier je kaarten voor €10,-.

Koppig
In de Amsterdamse Odeon is weer een nieuwe editie van ‘Koppig’ te vinden. Op het eclectische feestje van de Odeon zijn uiteraard weer de heren van ‘Off the Wall’ te vinden. Deze dvd-dj’s stonden al eens als ‘Topper van de Week‘ op de blog! Verder staan onderandere Jim Aasgier en Guerilla Speakerz op het grachtenfeestje. Kaartjes koop je hierrr!

Pure Passion
Op dit feest kan je mij morgen vinden! Pure Passion staat geheel in het teken van de échte house. Daarvoor komt houselegende Kerri Chandler speciaal opgedraaven. Daarnaast kan je Chuckie, Ryan Marciano, Sunnery James, Benny Rodrigues en heel veel meer op dit vette feest in de Westerunie verwachten! Kaarten zijn 18,50 in de voorverkoop. Als ze nog aan de deur te krijgen zijn, betaal je €25,-.

Samsobeats
Het feest van Sidney Samson, georganiseerd door de heren van Beatloverz, verplaatst zich deze week naar de bekroonde Manhattan in Arnhem. Genodigden zijn: Gregor Salto, Ilker Akay, Nikolaï Dimitrov, MC Gee en MC Jollygood. De prijs is 10,- aan de deur.

Zak Invites
Voor het hardere geweld moeten we net over de grens zijn. Daar staan morgenavond weer een aantal hardstyle grootheden achter de decks. De Duitse Freddy F., de Zwitserse Max B., Outblast en Rico. Ooh ja, in de tweede zaal staat Billy the Klit. Deurverkoop is zoals altijd €7,-.

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (10-01)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (5)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (10)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (6)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>