Zaterdagavond stapavond (14)

Het bazuint hier al weken door, Dance.Blog gaat verslag doen van Essence festival. Ik hoef dus geen keuze meer te maken, gelukkig ook maar, want er staan een hoop leuke feestjes in de planning voor morgenavond! Toch even de hoop gehad dat ik mezelf kon opsplitsen, maar helaas, ook ik ben geen superheld. Vandaar dus weer een lijstje voor degende die er nog niet uit zijn. Staat het feest waar je naar toe gaat in deze lijst? Dan kan je er zeker van zijn dat het dak er af gaat!

15 Years of Nightmare
We trappen af met dit hardcore feest, niets voor mij. Kan ik een paar uurtjes hardstyle nog wel trekken, hardcore gaat me net iets te ver. Waarom ik het feest toch heb opgenomen in de lijst is omdat het wel een van de dopeste feesten dit weekend is. De allergrootste hardcore dj’s reizen naar Rotjeknor af om daar legendarische setjes af te leveren. Nightmare staat gewoon bekend om zijn ongelofelijk hoge kwaliteit van het hardcore plaatje, van de muziek tot aan de sfeer. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via deze website, voor 42,50 euro.

Diep
Lekker drie stijlen op een avond horen, maar toch op een plekkie blijven? Ga naar de Manhattan in Arnhem, voor de “Diep” avond. Met een sterke line-up van drie Nederlandse top dj’s die allen een verschillende stijl draaien gaat de Manhattan écht diep. De line-up bestaat uit Daniel Beasly, Bart Skils en Chuckie. Spannend!

Hippie
In de Sand wordt door de jongens van Festo Events (bekend van Rocksteady) het Hippie event georganiseerd. Met de line-up zal het zeker gaan knallen. Al vind ik het thema niet erg sterk, bij een hippie feest zie ik toch een lekker underground feest voor me. Deze keer staan er jongens als Quintino, Benny Rodrigues, Andy Sherman en Sunnery James en Ryan Marciano. Kaarten alla 17.50 koop je hier.

Nope is Dope
Even complimenten voor de mensen van Nope is Dope, ondanks een mislukte editie in de Mecc hallen hebben ze de moed weer bijeengeraapt en zijn ze morgenavond in de Powerzone te vinden voor de “Superstar” editie. En dat betekent dat toppers als Chocolat Puma en de Bingo Players achter de decks kruipen. Maar de line-up is nog veel langer, met o.a. Yasmin le Bon en Real el Canario. Tickets koop je hierrrr.

Soundgarden
Wat mij betreft het feestje dat de beste concurrentie met Essence aangaat is Soundgarden. Het feest, met twee zalen, zal in het “Klokgebouw” in Eindhoven plaatsvinden. De line-up is gruwelijk met Sidney Samson, Gregor Salto, Lucien Foort, Jeroenski en many more! Ik ben benieuwd of het Klokgebouw ook aandoet als een echte Soundgarden! Tickets zijn wel prijzig, namelijk 27.50 euro en hier verkrijgbaar.

Turn up the Bass
De oudere lezers onder ons zullen dit zeker kennen. Begin jaren ’90 was “Turn up the Bass” een echt begrip in de Nederlandse house scene. Morgenavond zal dit zelfde gevoel in de Heineken Music Hall teruggevonden worden. Dat zal gebeuren met onderandere Jean, Lucien Foort, Miss Monica en Marcella. Kaarten zijn wonderbaarlijk nog wel verkrijgbaar via de VVK adressen.

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (03-01)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (15)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (7)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (3)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (12)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zaterdagavond stapavond (14)

  1. Niels

    Ik ga voor Soundgarden. Wordt hopelijk echt een dik feest. Echt een gruwelijke line-up idd. Ik ben benieuwd en heb er zeker zin in.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>