Zaterdagavond stapavond (17)

Zo vlak na kerst is er gelukkig nog een hoop te doen! Ondanks dat 2e kerstdag, oudejaarsavond en kerstavond de drukste stapavonden zijn deze week, hebben de organisatoren ook voor morgenavond nog een hoop in petto. Om je nog enigzins keus te geven, heb ik weer een rits aan vette feesten voor je verzameld. Waar ga jij heen?

90′s Now
Ook dit weekend komt het legendarische 90′s Now weer naar je toe. Deze keer staan ze in ‘de Liquid’ in Eindhoven, ‘Patronaat’ in Haarlem en ‘Luxor Live’ in Arnhem. Genoeg plaatsen om op derde kerstdag dus weer flink los te gaan op de beste 90′s muziek. Je betaalt alleen voor de ‘Liquid’ 5 euro in de VVK, voor de andere twee €10,-.

A (Christmas) Night with Carlos Valdes
De Stubnitz is zaterdag opengesteld voor Carlos Valdes! Het Nederlandse electro talent staat op de Stubnitz zaterdag. Naast Carlos staan o.a.  Steven de Peven, Sandrien en Brent Roozendaal op de boot. Wees er snel bij, want het is altijd ruim van te voren uitverkocht. Tickets á 12,50 bestel je hier.

Flightnight
Discotheek Skopje in Beilen, dat klinkt als verzintaal, maar dat is het niet! ‘Skopje’ is een échte club, en ze verzorgen morgenavond een heuse vliegreis naar 2009. En dat doen ze met een sterke line-up. Niemand minder dan Chuckie, Lucien Foort, Skitzofrenix, Bart B More, Jermaine S, Carita La Nina en veel meer zullen draaien. Tickets kan je via Timoco krijgen.

Framebusters
De laatste zaterdagavond van de maand presenteert Escape wel een heel bijzondere dj. Vanuit Amerika zal niemand minder dan Ron Carrol achter de dj-booth kruipen. Daarnaast is ook Raymundo uiteraard aanwezig. Tickets zijn 15,- en verkrijgbaar via de Escape website!

Pass the Dutch
In de beste Nederlandse club is morgenavond weer een enorm vet feestje. De Manhattan staat dan bol van de verschillende muziekstijlen. Is er enerzijds dikke techhouse met RawEdz en benny Rodrigues, ook de latin vibes met Quintino en Franky Rizardo en andere muziekstijlen zullen aanbod komen. Tickets zijn aan de deur €10,-.

Rush
In de 013, Tilburg staat een van de vetste eclectische feestjes. Rush is er zaterdag weer helemaal klaar voor met o.a. Beesmunt Soundsystem en the Flexican. Als dat geen feest wordt! Tickets zijn 18 euro aan de deur.

Sound Architecture
En we sluiten af met een dik feest in Club Catwalk. Len Faki uit Duitsland komt naar de Catwalk om de bezoekers een flinke portie techno te geven. Len stond vorig jaar nog op I Love Techno en deze zaterdag mag hij onderandere met held Michel de Hey draaien. Voorverkoop is €10,- bij Easyticket.

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (07-02)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (15)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (16)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (03-01)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (10)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>