Full On Ferry week: de Ahoy

Voor degene die op 1 november naar Full On Ferry gaan, zijn goed voorbereid. Dance.Blog.nl behandelde alle dj's die op dit grote feest op gaat treden: Eddie Halliwell, Lange, Solarstone, Sander van Doorn, Sidney Samson, Marcus Schössow en natuurlijk het interview met Ferry Corsten. Maar we sluiten deze speciale week natuurlijk af met wat informatie over de locatie: de Ahoy!

Ahoy is gevestigd in Rotterdam en staat er al sinds 1995. Er worden allerlei evenementen gegeven, van sport tot dance, van beurzen tot pop. Het staat bekend als een van de grootste evenementhallen van Nederland.

De Ahoy stamt al uit 1950 en werd gebouwd voor de tentoonstelling "Rotterdam Ahoy". De locatie was destijds te vinden op het "Land van Hoboken", waar nu het Erasmus MC staat. Na wat omzwervingen wordt de in 1968 begonnen met het bouwen van een definitieve locatie. Die wordt gevonden in de huidige Ahoy! die in 1970 door Prins Claus wordt geopend.

Volgens Wikipedia kunnen we grote veranderingen verwachten!

"Er zijn vergevorderde plannen om de capaciteit van de grootste ruimte van het complex (het Sportpaleis) door een verbouwing uit te breiden van de huidige 10.500 naar ongeveer 15.000. Daarnaast zal een aantal faciliteiten in deze ruimte worden aangepast aan hedendaagse technieken. De verbouwing zou in de zomer van 2007 aanvangen, maar is uitgesteld."

Jaarlijks terugkerende evenementen zijn:

- Full On Ferry
- Nightmare
– Kamasutra beurs

En nog vele meer!

Lees ook:Full On Ferry komt al dichtbij
Lees ook:Ferry Corsten presents 1 november 2008: “Full on Ferry Masquarade”
Lees ook:Full on Ferry in Ahoy: de video’s
Lees ook:Full On Ferry week: Eddie Halliwell
Lees ook:Rotterdamseweek: Energiehal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>