Full On Ferry week: Sander van Doorn

En zo is de week alweer bijna door midden gezaagd. Tijd dus om een van mijn favorieten voor zaterdag 1 november te behandelen. De man die al heel veel hits had met zijn downloadtip op Dance.Blog.nl, zal ook samen met Ferry Corsten een setje gaan afleveren. Ik heb het over de enige echte Sander van Doorn, bekend van natuurlijk deze grote hit.

Sander van Doorn stond dit jaar enkel op de mainstage van Dance Valley in Nederland. En dat komt niet omdat hij nog niet zo groot is, maar omdat de aanvragen vanuit het buitenland zo hoog zijn dat hij geen tijd heeft voor zijn eigen thuisbasis.

Terwijl zijn naam anders doet vermoeden, is Sander niet geboren als "van Doorn", maar als Ketelaars. Op dit moment staat de jonge dj nog 15e op de DJ MAG Top 100 ranglijst, maar daar gaat ongetwijfeld verandering in komen, aangezien de nieuwe lijst eraan zit te komen.

Nog geen dertig jaar oud is deze techno/trance dj, maar hij wordt nu al de nieuwe Tiësto genoemd. Ik tip hem dan ook zeker om over een tijdje de titel van de beste dj ter wereld te dragen. Helaas is de dj in Nederland nog niet heel erg bekend, in tegenstelling tot het buitenland, waar hij een van de grootste dj's is.

Nog steeds geen kaarten gekocht? Wees dan snel, en doe dat via dit adres! 

Lees ook:De downloadtip: Sander van Doorn
Lees ook:De downloadtip: Sander van Doorn live!
Lees ook:Sander van Doorn @Escape aftermovie
Lees ook:Oude glorie: Sander van Doorn – Riff
Lees ook:Sander van Doorn verschuilt zich niet meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>