Full On Ferry week: Sidney Samson

Een van de drie Nederlandse producers/dj's op Full On Ferry is de house dj Sidney Samson. Met een groot pallet aan stijlen en meer dan 1000 optredens in Nederland heeft Sidney Samson zijn sporen ruím weten te verdienen. De Hollandse act zal waarschijnlijk de zware taak krijgen het publiek op te warmen. Dat zal na grote festivals en feesten en mega producties geen problemen voor hem op moeten leveren.

Sidney Samson is nog maar 27 jaar. Toch staat deze house dj al sinds 2003 hard aan de weg aan het timmeren. Dat resulteert in een grote lijst van feesten en festivals waar hij al een set mocht weg knallen. Zo stond hij dit jaar onderandere op Dance Valley en Rio aan de Rijn.

Zijn populariteit heeft hij dan ook mede te danken aan het "cowboywerk" dat hij op een stapavond verricht. Vaak is hij op 3 of meer plaatsen op een avond te vinden. 

Hij staat bekend om zijn stevige electro-tech sound, maar zet zoals eerder bewezen makkelijk zwoele latin-set neer vol eigen edits. Het prettige van Sidney vind ik, dat hij een totaal eigen sound heeft weten te creeëren. Iets wat veel house dj's tegenwoordig niet meer lukt.

Zie hieronder voor een goede Sidney live impressie. Mooie binnenkomer op Full On Ferry toch?

 Nog steeds geen kaarten gekocht? Wees dan snel, en doe dat via dit adres!

Lees ook:Full On Ferry komt al dichtbij
Lees ook:Full On Ferry week: de Ahoy
Lees ook:Even een snackje: Aftermovie Full On Ferry
Lees ook:Sidney Samson, Bassjackers, Baggi Begovic, Quintino en Fedde Le Grand steunen Nederlandse topsporters tijdens Olympsiche Spelen in Sochi
Lees ook:Ferry Corsten presents 1 november 2008: “Full on Ferry Masquarade”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>