Full On Ferry komt al dichtbij

Over een ruime maand staat het weer te gebeuren. Dan zal de Ahoy gevuld worden door dance liefhebbers die allemaal naar Ferry Corstens eigen show komen kijken. Er zijn maar weinig dj's ter wereld die het voorelkaar kunnen krijgen een eigen show om zichzelf heen te bouwen. Gelukkig is het Ferry Corsten, in samenwerking met UDC, gelukt. En 1 november is het al zo ver. Met een sterke programmering, goed thema en prachtige locatie staat de bezoekers heel wat te wachten…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor alweer het tweede jaar op rij staat Ferry Corsten in de Ahoy om de bezoekers te verwennen met heerlijke trance. En ook dit jaar zal het thema Masquerade zijn. Dat betekent dat iedere bezoeker bij ingang een maskertje krijgt. Dat zorgt ervoor dat het feest, ondanks de grote locatie toch erg op een intiem bal lijkt.

Ferry wordt bijgestaan door enkele collega's, en dat zijn zeker niet de minsten! Zo wordt de in Engeland zeer populaire Sander van Doorn opgetrommeld. Maar ook de Engelse "Lange", de Zweedse Marcus Schössow, de Engelse Solarstone en de Nederlandse Sidney Samson zijn aanwezig om het feestje op te fleuren.

Ferry heeft zich altijd kunnen onderscheiden met een uniek en breed dancegeluid. Trance is hierbinnen de rode draad, maar met invloeden uit de meest uiteenlopende stromingen zoals progressive, electro en house. Het feest van vorig jaar werd gekenmerkt door een sterke muzikale opbouw, waarbij iedere artiest, net als Ferry zelf, zijn eigen en unieke sound kon brengen.

“Ik heb altijd een ontzettende drang gehad naar iets vernieuwends. Zodra iets voor mijn gevoel voorspelbaar begint te worden, wil ik het veranderen, vernieuwen, mixen met iets anders.” Aldus Ferry Corsten.

Kaarten zijn nog te verkrijgen via deze website en zijn te koop voor €39,-!

Lees ook:Ferry Corsten presents 1 november 2008: “Full on Ferry Masquarade”
Lees ook:Best dj of 2008 week: Trance
Lees ook:Ferry Corsten – Twice in a blue moon
Lees ook:Full On Ferry week: Eddie Halliwell
Lees ook:Full On Ferry week: Solarstone

1 Reacties // Reageer

One thought on “Full On Ferry komt al dichtbij

  1. Harm

    Eddie Halliwell komt ook op Full On Ferry! Whooohooow! :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>