Innercity geeft tekst en uitleg over afgelasting

Lang hield ID&T haar mond over Innercity, ooit met 40.000 bezoekers het vlaggenschip van de organisatie.
Nu is er tekst een uitleg. Innercity is inderdaad afgelast en is officieel in een identiteitscrisis beland. De Rai heeft afgedaan als feestlocatie en de muzikale omslag van de vorige twee jaar hebben ook geen goede uitwerking gehad. Wat nu te doen? Schaf dat hele concept toch gewoon af, vinden wij. Er zijn meer dan genoeg feesten in Nederland, de wereld kan wel zonder Innercity. Dit zegt ID&T er zelf over:
Innercity update
De oplettende dance-liefhebber had het waarschijnlijk al begrepen. Dit jaar voor het eerst in negen jaar geen Innercity in de Amsterdamse RAI.

Innercity startte in 1999 als trance en club evenement en groeide in no time uit tot 's werelds grootste indoor dance event. Altijd vooruitstrevend in programmering stond Innercity muzikaal gezien de laatste twee jaar in het teken van techno, minimal en club. En hoewel de vorige editie zeer geslaagd was, slaat ID&T dit jaar een keer over.

Dat wil niet zeggen dat Innercity ophoudt te bestaan, maar wel dat er naar een nieuwe thuisbasis wordt gezocht. Want hoewel de RAI al jaren een perfecte locatie is gebleken voor veel van onze evenementen, sluit het minder goed aan bij Innercity zoals het nu bestaat. Daarom wordt gekeken naar een locatie met een rauwer en meer stedelijk karakter zodat locatie en evenement elkaar perfect aanvullen.

Er wordt dus flink gezocht naar een nieuwe locatie, maar dan kan Innercity ook terugkeren zoals het bedoeld is: gericht op muziek met een vooruitstrevend karakter. We'll keep you posted

Lees ook:ID&T maakt film over Innercity
Lees ook:Innercity 2007 definitief van de baan
Lees ook:Innercity 2007 op losse schroeven
Lees ook:Exclusieve Convertible voor de laatste maal in Passangers Terminal
Lees ook:Eindelijk, the Prodigy komt naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>