Exclusieve Convertible voor de laatste maal in Passangers Terminal

Dat ID&T van de grote feesten is weten we allemaal. Maar velen weten niet dat een van de meest exclusieve houseparty's ook van de hand van ID&T komt. Bij het jaarlijkse themafeest Convertible worden kosten nog moeite gespaard om de bezoeker een totaalbeleving te geven. Helaas gaat hier een einde aankomen, de Passengers Terminal zal in de toekomst niet meer onderkomen geven aan dit feest…

Convertible straalt luxe en exclusiviteit uit. Door de mooie line-up met (inter)nationale sterren wist Convertible een grote groep fans achter zich te scharen. Met de expertise en ervaring van het grote ID&T waren de gekste dingen mogelijk.

Zo werd jaren geleden de PTA al eens omgetoverd tot een Afrikaanse jungle, en was vorig jaar de PTA een luxieuze club met champagne, oesters en diamanten.

Voor ID&T ligt er nog een zware taak om een goede vervangende locatie te vinden. De exclusiviteit van de Passengers Terminal is niet zo snel meer terug te vinden. Als ze maar niet zo snel het bijltje erbij neergooien als bij Innercity. Voor dat feest zijn ze al twee jaar zoekende naar een nieuwe locatie + invulling van het feest en ben ik bang dat Innercity nooit meer terugkomt.

Helaas is er op dit moment nog geen line-up bekend. We houden je uiteraard op de hoogte! De kaartverkoop gaat 13 september van start!

Check ook www.id-t.com/convertible2008.

Lees ook:Convertible maakt line-up bekend
Lees ook:Convertible goes Rotjeknor
Lees ook:Convertible “Rehab” cd
Lees ook:Dirty Dutch week: Andere feesten Rai
Lees ook:Innercity 2007 op losse schroeven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>