Innercity 2007 op losse schroeven

Wij gaven vorig jaar al aan dat Innercity 2006 de laatste kans was voor ID&T's Olga Zegers om het feest uit het slop te halen.
Welnu, dat lukte haar aardig. Innercity kreeg lovende recensies, al was het feest flink afgeslankt en voor ID&T-begrippen meer een leuk project dan een succesvol megafeest (dat het ooit wel was). Nu zijn we bijna een jaar later en is er opnieuw gerommel over het RAI-feest. Er is nog geen datum bekend, geen line-up, geen website, niks. ID&T twijfelt zelfs hardop of er überhaupt wel een Innercity komt dit jaar.

Op 3voor 12 geeft Gerard Zwijnenburg tekst en uitleg. "We denken momenteel hard na over de toekomst van Innercity. Onze eerste zorg is om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. We willen gewoon iets waar we met zijn allen volledig achterstaan. En dat heeft tijd nodig."

De vraag is wie iemand Innercity hartstochtelijk gaat missen. De RAI is een sfeerloze rotlocatie en voor techno kunnen we toch gewoon naar Awakenings? Wat vinden jullie?

Lees ook:
Innercity, zinkend schip van ID&T
ID&T maakt film over Innercity
Innercity 2006, de videobeelden

Lees ook:Innercity 2006: de videobeelden
Lees ook:Innercity geeft tekst en uitleg over afgelasting
Lees ook:Innercity 2007 definitief van de baan
Lees ook:Dirty Dutch week: Andere feesten Rai
Lees ook:ID&T maakt film over Innercity

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Innercity 2007 op losse schroeven

  1. Bas

    Het zou zonde zijn als dit feestje niet door zou gaan. Ondanks dat de RAI niet de uitgelezen lokatie is, weet ID&T er toch altijd een mega feest van te maken met zoveel verschillende stijlen!

      /   Reply  / 
  2. Bas

    Het zou zonde zijn als dit feestje niet door zou gaan. Ondanks dat de RAI niet de uitgelezen lokatie is, weet ID&T er toch altijd een mega feest van te maken met zoveel verschillende stijlen!

      /   Reply  / 
  3. jojo

    ze hadden het oude vertouwde innercity NOOIT om moeten gooien. Toen het nog 1 groot trancefeest was(oke met hier en daar wat anders), was het helemaal top ik ben in 2005 voor het laatst geweest.Vond het echt 1 grote flop. Ik ben nog nooit zo vroeg thuis geweest van een party. Dus gewoon weer zoals normaal en het komt helemaal weer goed!!!

      /   Reply  / 
  4. jah toch

    ik sta te pompelen om naar innercity te gaan en als het afgelast word is het focking onzin iedereen lult over innercity ze moeten gewoon niet lullen en gewoon die feest beginne vast te stellen en gewoon flyers maken en komt vanzelf wel goed

    als het niet door gaat ben ik gewoon zo focking teleurgesteld in ID&T dan kunnen ze voortaan echt oprotten

      /   Reply  / 
  5. wijnant van ee

    het moet blijven. maar zoals het eerst was. met marco-v en dat soort gasten. maar met club en techno. niet teveel trance enzo. na shockers ook innercity weg. nee. dat kan niet.

      /   Reply  / 
  6. Robert

    Jongens tuurlijk moet Innercity blijven. En er is ook zo weer een wereldfeest van te maken. Hoe? De line-up aanpassen. Zorg voor wat knallende progressive namen zoals Sasha en Omid 16b. Goeie techno dj’s zoals trentemoller en extrawelt en de rest van die zooi (trance, drum&bass enz.) En natuurlijk weer Sven Vath op de mainstage. Geloof me, dat is de oplossing. Een betere line-up. En qua locatie: die is prima. De Rai is altijd al een vette locatie geweest. Innercity is hét feest aan het einde van het jaar, dus moet blijven!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>