Eindelijk, the Prodigy komt naar Nederland

Okee, ik moet iets eerlijk toegeven. Als klein jochie stond ik altijd helemaal los te gaan op de experimentele muziek van de Prodigy. Nu we meer dan 10 jaar verder zijn, komt de meest legendarische Engelse electro band naar Nederland. Om net als op Dance Valley 2006 weer eens flink te gaan knallen. Deze keer hebben ze een Amsterdamse locatie gekozen om eens flink te gaan rocken.

Helaas de muziek die ‘the Prodigy‘ jaren terug maakte zal niet zo snel zo vooruitstrevend meer zijn. De laatste albums van de groep zijn dan ook niet zo spraakmakend als voorheen. Toch kan de band rekenen op een grote schare Nederlandse fans.

Die fans mogen dan ook behoorlijk snel met het halen van kaarten zijn. Ik denk dat er een hoop mensen uit zijn om een kaartje te kopen. Het concert dat de heren geven zal in de Melkweg plaatsvinden. Weliswaar een kleine, maar toch een prima locatie voor zo’n ontzettend mooi feest.

Kaarten voor het evenement zijn €35,- hierbij zit ook een lidmaatschap van de Melkweg inbegrepen. Hopen dat ze een hoop oude hits zullen spelen! Dan kunnen we namelijk weer eens dit zien:

Lees ook:Daft Punk komt naar Nederland
Lees ook:Crookers komt weer naar Nederland
Lees ook:Fans Daft Punk zetten Coachella concert online
Lees ook:Amsterdam Week: Melkweg
Lees ook:The Prodigy begint eigen label

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eindelijk, the Prodigy komt naar Nederland

  1. rory

    Beste nieuws van dit jaar!!!!

      /   Reply  / 
  2. J-Roen

    Aaaaah, kan niet wachten! wat een helden. Krijg al rillingen bij t filmpje :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>