Dj Sasha krijgt glas naar zijn hoofd in Newcastle

Na dj Deep en Rob Gee hebben protestacties door dancefans ook het Britse eiland bereikt. De Welshe dj Sasha, publiekstrekker pur sang in Engeland, heeft een set twee uur eerder dan gepland afgeblazen nadat iemand uit het publiek een glas had gegooid naar de dj booth.

Clubbers in club Digital in Newcastle waren verbijsterd nadat Sasha zijn set vroegtijdig stopzette. Scott Bradford, organisator van Newcastle's langlopende clubavond 'Shindig' zei tegen DJmag: "We weten nog steeds niet of het glas bewust was gegooid of dat het gewoon een dronken idioot was die een glas over zijn schouder gooide."

"Gelukkig was Sasha niet geraakt. Begrijpelijkerwijs maakte hij een vroegtijdig einde aan zijn set."
Scott benadrukt dat het om een eenmalig incident  gaat. "In 15 jaar Shindig hebben nog nooit zoiets als dit meegemaakt. Iedere medewerker en vaste bezoeker baalt hiervan. Ik hoop wel dat één zwakzinnig iemand er niet voor gaat zorgen dat Sasha niet meer komt draaien in Newcastle waar hij erg populair is. Ik hoop dat mensen niet gaan denken dat we allemaal mafkezen zijn hier."

Volgens DJ Mag is het is erg onwaarschijnlijk dat een clubber uit een soort protestactie het glas gooide. "De house dj was in een zeer doed vorm en de onaangekondigde set in een parkeergarage in London is een van de beste die de hoofdstad in lange tijd heeft gezien." Dus als hij een ruk-set had gedraaid, dan was het glaswerpen wel geoorloofd?

Lees ook:Springen achter de decks: levensgevaarlijk
Lees ook:Thalia Lounge lust dj Deep niet
Lees ook:Topdj’s kruipen achter de bar in Miami
Lees ook:Oude glorie: Klubbheads – Discohopping
Lees ook:Dj Grooverider: 4 jaar cel in voor ‘vergeten’ wiet in broek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>