Thalia Lounge lust dj Deep niet

Dj Deep had zich vast wat anders voorgesteld van zijn optreden in de Rotterdamse Thalia Lounge. Om 'Sensation Black-taferelen' te voorkomen moest de Fransman de club na een uur vroegtijdig verlaten.
Deep was op het laatste moment aan het programma toegevoegd omdat zijn landgenoot dj Gregory had afgezegd wegens rugklachten. Het boekingsbureau kwam toen met Deep als alternatief. Organisator Rachid Zine zegt op djscene vooraf met Deep te hebben besproken dat zijn set wel eens korter dan gepland kon duren.

"We wisten dat we een risico namen met de boeking van DJ Deep. Vandaar dat we van tevoren afspraken dat als zijn muziek niet opgepikt zou worden door het publiek, het optreden zou worden afgebroken. Daarmee ging Deep akkoord", is Zine's uitleg.

Volgens Zine hoeft er maar "één dwaas in de club te zijn die een glas bier naar de dj-booth gooit en je bent nog verder van huis."

En toen was er na Nancy-Feyenoord andermaal een deuk in de Frans-Rotterdamse betrekkingen.

Wij vragen ons af of er iemand is geweest en ons kan vertellen of er inderdaad zo'n grimmige sfeer ontstaan is. Wat vinden jullie van deze 'trend' dat partygangers zich wel erg actief gaan bemoeien met de line-up van een feest?

 

Lees ook:Dj Sasha krijgt glas naar zijn hoofd in Newcastle
Lees ook:Springen achter de decks: levensgevaarlijk
Lees ook:Video: Fish Go Deep – The Cure & The Cause
Lees ook:Laptop Magda gestolen
Lees ook:Rockit Festival 2007: foto’s en filmpjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>