Topdj’s kruipen achter de bar in Miami

zonder cocktails kun je het shaken.Je kunt nog wel zo'n flitsende barman zijn, tegen een goede dj leg je het gewoon af. Vrouwen aan het dansen krijgen is immers een stuk moeilijker dan ze dronken voeren.

Om het laatste beetje respect van de barmannen af te pakken en definitief de charmes van het hele vrouwelijke smaldeel in de club voor zich te winnen, heeft een aantal top-dj's, waaronder Sasha en Sander van Doorn, besloten om in Miami achter de bar te gaan staan.
Tijdens de Winter Music Conference laten ze hun barkunsten én dj-skills zien in de VIP-lounges. Daar mag je alleen binnen met een uitnodiging dus dat betekent voor de gemiddelde Hollander dikke vette pech.

Behalve de cocktailshaker nemen de dj's ook de bowlingballen ter hand. Er is zelfs een heuse wedstrijd op poten gezet waaraan onder meer Sander Kleinenberg en Sharam van Deep Dish aan meedoen. Gekke boel daar in Miami, volgend jaar misschien toch maar es een vliegreisje boeken…

Lees ook:
- WMC Dance Awards, een waslijst aan prijzen
- Sander van Doorn verschuilt zich niet meer
- Sasha krijgt glas naar zijn hoofd

Lees ook:Springen achter de decks: levensgevaarlijk
Lees ook:Filmpjes: Miami Winter Music Conference ten einde, nu het beeldmateriaal!
Lees ook:Dj Sasha krijgt glas naar zijn hoofd in Newcastle
Lees ook:Sander van Doorn verschuilt zich niet meer
Lees ook:Sander van Doorn @Escape aftermovie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>