Hiep hiep hoera voor de hippies

Het was even peentjes zweten voor de hippies in onze hoofdstad. Het leek er namelijk op dat ze binnenkort verstoken zouden blijven van rookloze en schoenloze houseparties.

Volgens de organisator van de Nataraj hippiefeesten is Amsterdam aan een ramp ontsnapt. "Even leek het erop dat het niet zou lukken om tijdig een nieuwe locatie te vinden Dat was niet alleen voor onze trouwe aanhang maar ook voor de stad een rampzalige ontwikkeling geweest. We zijn al vier jaar het spirituele, dansende buitenbeentje in het Amsterdamse uitgaansleven en voegen daar echt iets aan toe."

Ik moet toegeven, ik moest ook even te grinniken toen ik het bericht las. Maar een blik op het gastenboek leert dat het er heftig aan toegaat bij Nataraj, waar je blootvoets kunt dansen (bij gebrek aan smeulende peuken en kapotgesmeten bierglazen) op trance, techno en ambient. Suzette uit Amsterdam vertelt over haar extatische ervaringen:

"Lieve allen, wat een dynamisch vurige, vreugdevolle, onuitputtelijke oerenergie leek vrij te komen bij een ieder die afgelopen vrijdag bij Nataraj was! Voor mij voelde het alsof alle harten openden, en/omdat hemel en aarde verenigd werden, kortom een groot en gezellig feest!!! ……..veel dank……(overigens was de meditative swing van die week ervoor hemels, hoor, gaf mij zeker ook een energiekick!) knuffel."

Kom dat nog maar eens tegen in het reguliere clubcircuit. Mijn gedachten gingen meteen naar Sander van der Sluis, ex directeur van Extrema. Van der Sluis verliet de Eindhovense partyorganisatie in 2004 om zich te wijden aan de wereldvrede. Hij had genoeg van de vercommercialisering van de housescene en richtte een politieke partij Het Zeteltje op. Daarmee wil hij na de verkiezingen heel Nederland in hogere sferen brengen.

Lees ook:Verkiezingsstunt ex-Extrematopman mislukt
Lees ook:Sensation, tijden bekend
Lees ook:Rockit Festival 2007: foto’s en filmpjes
Lees ook:De downloadtip: DJ Chuckie F*ck Me I’m Famous Preparty
Lees ook:ADE week: A different Lektroluv night

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>