Sensation, tijden bekend

Sensation houdt de gemoederen bezig. Werd vorige week aangekondigd dat we ons kunnen voorbereiden op een dubbele editie én op een jaartje zonder Black, deze week werden ook de aanvangstijden bekend gemaakt. Het feest duurt, in tegenstelling tot voorgaande jaren, van 21.00 tot 6.00. De eerdere edities werden altijd van 22.00 tot 7.00 gepland, maar de komende edities zijn dus vervroegd.
Dat houdt dus in dat we dit jaar nóg eerder naar de Amsterdam ArenA zullen moeten afreizen om de spectaculaire opening van het event niet te missen. Er gaan ook een hoop geruchten op internet dat de avonden gesplitst worden, een vrijdag houseavond en een zaterdag tranceavond. Hoe sta jij daar tegenover? En welke namen zou jij nou absoluut nog een keer op Sensation zien?

Lees ook:Festivalweek: Sensation White
Lees ook:Voorverkoop Sensation morgen van start
Lees ook:Sensation White uitverkocht, Sensation Black nog wel kaarten
Lees ook:ADE week: Kraak & Smaak presents Plastic People
Lees ook:Oud en nieuw vieren op Sensation White?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sensation, tijden bekend

  1. Dirk

    Super idee!!! ik heb persoonlijk weinig met house maar trance dat is helemaal mijn ding!! voor ieder iets!! en als het aan mij ligt laat Tiësto maar komen!! kan nie wachten..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>