ADE week: A different Lektroluv night

Woensdag 22 oktober tot en met zaterdag 25 oktober zal het Amsterdam Dance Event plaatsvinden. Dit mega event zorgt ervoor dat alle grote dance artiesten wederom in onze hoofdstad te vinden zijn. Deelnemende locaties zijn o.a. de Melkweg, de Escape, de Westerunie en de Panama. Omdat er zo onwijs veel feestjes die vier dagen georganiseerd worden gaat Dance.Blog.nl deze week voor je uitzoeken welke feestjes de aanraders zijn.

We beginnen deze week met het feest dat woensdag plaats gaat vinden met als speciale gast: Dr. Lektroluv.

Vaste gasten van de blog weten dat ik een grote liefde voor deze groene man heb. Met zijn groene masker, speciale telefoon en strakke pak heeft hij de harten van veel electroliefhebbers weten te veroveren.

Woensdag 22 oktober, de openingsdag van het event staat Dr. Lektroluv in de schijnwerpers om zijn ding te doen. Naast deze grote headliner staan ook "the Subs" en "Shameboy" klaar om je electro en techno harten te gaan vullen met heerlijke muziek.

De Melkweg past perfect bij de artiesten die zullen optreden. De sfeer van de Melkweg is lekker underground, maar niet zo underground dat het drempelverhogend is.  Daarnaast zullen in de kleine zaal wat minder bekende dj's gaan draaien, te denken aan: Agoria, Kiko, The Hacke.

Dus kan het Amsterdam Dance Event  voor jou niet vroeg genoeg beginnen? Dit is een goede tip voor de woensdag! Kaarten zijn voor €15,-hier te bestellen. Wees snel, de Melkweg heeft niet de grootte voor heel veel bezoekers…

Lees ook:Amsterdam Dance Event pakt groots uit!
Lees ook:Amsterdam Week: Melkweg
Lees ook:ADE week: De ver van uit de buurt blijven tip!
Lees ook:ADE week: klinch: Dave Clark presents
Lees ook:F*** me i`m famous! in de HMH

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>