De downloadtip: DJ Chuckie F*ck Me I’m Famous Preparty

Aanstaande zaterdag is het zover. Dan staat niemand minder dan held DJ Chuckie op het Amsterdam Dance Event, samen met David Guetta en Tocadisco. Om de voorpret nog een extra boost te geven heeft DJ Chuckie een set inelkaar geknutselt die de downloadtip van deze week is geworden. Een set die al eerder op SLAM! FM te horen was, en nu dus te downloaden op Dance.Blog.nl is!

Lezers van de blog weten dat dj Chuckie een van mijn grootste helden is. En vaste lezers weten ook dat zijn live set van Sensation al eens eerder te downloaden was op de Blog. Toch heb ik ervoor gekozen wederom een set van de donkere dj aan te bieden.

Simpelweg omdat de set wederom fenomenaal is. Er zijn zoveel stijlen in te vinden dat ik de tel ben kwijtgeraakt en de set is lekker laagdempelig zoals we van Chuckie gewend zijn. En dat is een groot compliment. Er zijn maar weinig house dj's die het voorelkaar boksen zulke lekkere setjes weg te zetten, zonder het "veel van hetzelfde" wordt.

Tijd om deze weer bij je favorieten te zetten! Downloaden doe je hierr! Veel plezier!

 

Lees ook:Downloadtip: DJ Chuckie live op Sensation
Lees ook:De downloadtip: Sander van Doorn
Lees ook:Minimal.blog online!
Lees ook:Welkom terug!
Lees ook:De downloadtip: Chris Lake

1 Reacties // Reageer

One thought on “De downloadtip: DJ Chuckie F*ck Me I’m Famous Preparty

  1. jmt.

    Iemand enig idee waar ik de tracklist kan vinden? Erg dope set trouwens

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>