Portiers steeds vaker gefopt door meisjes

Ziet er meteen een stuk beter uit, zo vol met drugs.Het wordt tijd voor meer doorbitches. Van die potige vrouwen in tuinbroek die er geen probleem van maken om bij meisjes in de beha's te graaien.

Want wat blijkt? Meisjes maken massaal misbruik van de regel dat ze niet gefouilleerd mogen worden door mannelijke portiers, die de overgrote meerderheid vormen van de uitsmijters-populatie. Uit dit artikel blijkt dat vrouwen steeds vaker beha's (zie foto) en andere donkere plekjes volstoppen met pillen en coke.

"Vrouwen maken gebruik van het feit dat zij op bepaalde plaatsen niet gefouilleerd mogen worden", aldus Guido Lassally, onderzoeker van Club Judge, een keurmerk voor clubs.

Dat is dus je reinste discriminatie, vinden wij. De jongens gebukt met de broek op hun enkels? Dan de meisjes ook. Of gaan wij nu te ver?

Lees ook:
- Drugsinfo op z'n Australisch: Save a Mate
- Studentenzender vindt coke in Tweede Kamer
- Steeds meer Britten met hun neus in de coke

Lees ook:Dance.Blog en Club Judge
Lees ook:‘Gratis entree voor vrouwen is discriminatie’
Lees ook:Echte mannen houden van dance
Lees ook:Rokers en niet-rokers stappen minder
Lees ook:Londen “Coke hoofdstad van de wereld”

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Portiers steeds vaker gefopt door meisjes

  1. Guido Lassally

    Goedenavond Cyril,

    In de eerste wil ik je erop wijzen dat Club Judge dit onderzoek al een jaar geleden hebben gepubliceerd, je brengt dus oud nieuws. Ten tweede is het zo dat vrouwen wettelijk gezien helemaal niet door leden van het andere geslacht mogen worden gefouilleerd, en dat vrouwelijke stappers steeds vaker beha’s hebben volgestopt hebben wij nooit gemeld.

    Dat het voor deurpersoneel vrijwel onmogelijk is om deze trend tegen te gaan, heb ik nooit gezegd. Wel dat ze onvoldoende maatregelen nemen om het mee naar binnen smokkelen van drugs tegen te gaan.

    Verder complimenten voor je leuke schrijstijl en dito blog site :-)

    Groetjes Guido

      /   Reply  / 
  2. Cyril

    Hoi Guido,
    bedankt voor je reactie. Uit het artikel onder de link ‘drie procent is toegenomen’haalden we je quote, dus dan moet bij je communicatie met die bron iets zijn misgegaan. However, ik heb een en ander aangepast.

      /   Reply  / 
  3. Guido Lassally

    Ik heb (Robbert-Jan helemaal niet gesproken, creatieve nieuwsmaker is het. In ieder geval goed dat je het hebt aangepast.

    Fijne avond nog.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>