Echte mannen houden van dance

Écht stoere mannen gaan naar de Lexion, kuch..Dat wij deze blog met twee mannen volschrijven, blijkt geen toeval te zijn. Echte mannen houden namelijk van dance, blijkt uit recent onderzoek van onder meer MTV.
Toch vinden wij regelmatig reacties in de comments die er duidelijk op wijzen dat vrouwen onze site prima weten te vinden. Wat is hier aan de hand? Reageren de dames relatief veel of worden ze misschien gelokt door onze jumpstyle-stukkies? (Of willen ze allemaal weten 'wat een jongen bedoelt als hij zegt dat je geil bent') Hoe dan ook: we starten een kort onderzoekje. Hoi lezer, ben je een jongen of een meisje?

Create polls and vote for free. dPolls.com

We zijn benieuwd naar de uitslag.

Hieronder het volledige artikel over de muziekvoorkeur van jongeren:
De muzieksmaak van jongeren blijft vaak over een langere periode stabiel. Dat blijkt uit een onderzoeksproject van MTV Networks, de Universiteit van Amsterdam en onderzoeksbureau Qrius. Zo`n 800 jongeren in de leeftijdscategorie 13-29 jaar werden 2,5 jaar lang gevolgd en vijf keer ondervraagd over hun muziekkeuze. De jongeren onderscheiden zeker vier stromingen binnen de popmuziek:pop, rock, urban en dance. Pop en urban zijn het populairst onder meisjes en vrouwen, terwijl de jongens en jonge mannen meer voor dancemuziek gaan. In het verleden was dansmuziek vooral populair onder meisjes en vrouwen. Rock is onder meisjes en jongens populair.
Uit het project valt ook op te maken dat de muzieksmaak van de doelgroep stabiel blijft. De jongeren uit het onderzoek bleven, naarmate het onderzoek vorderde, dezelfde muzieksmaak houden. Alleen bij dance kan de smaak wel eens veranderen, omdat ook naar andere muziekstromingen dan dance wordt geluisterd. Als gekeken wordt naar de favoriete artiesten van jongens en meisjes, zijn ook daar overeenkomsten. In de top-10 van beide groepen staan onder meer Christina Aguilera, Nelly Furtado, Madonna, Justin Timberlake en Eminem.
Via MKBnet

Lees ook:Portiers steeds vaker gefopt door meisjes
Lees ook:Gratis borsten erg in trek
Lees ook:Jeugd in Gelderland zit steeds vaker aan de drugs
Lees ook:Lonsdalers zijn zelden extreemrechts
Lees ook:De pis wordt duur betaald

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Echte mannen houden van dance

  1. Mr. T

    mag ik ook weten wat de gemiddelde leeftijd is op deze site? volgens mij is dat 12

      /   Reply  / 
  2. Cyril

    Pak de leeftijd van de gemiddelde jumper en meng die 1 op 1 (15?) met die van een gemiddelde danceliefhebber (23?), dan kom je aardig in de buurt… 19 jaar schat ik :) Maarre meneer T hou oud ben jij dan wel?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>