Dance.Blog en Club Judge

Gister was ik op het hoofdkantoor van Club Judge. Club Judge is op dit moment de een-na grootste dance site van Nederland. Het keurmerk, dat een hoop van de stappers onder ons wel eens tegen zijn gekomen, is het grootste handelsmerk van de website. Tegenwoordig is Club Judge al vele malen groter geworden en bestaat de website uit meer dan alleen een keurmerk.

Na een rondleiding door het pand van Club Judge, waar ook  onderandere Rockstarz en Festo Events gevestigd is. We hebben gister gekeken wat Dance.Blog en Club Judge voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben dan ook blij te melden dat die samenwerking er gaat komen. Er zijn op dit moment een hoop ideeën, waar ik later nog op terug ga komen. Maar “what’s in for me” hoor ik je afvragen. Ook daar kom ik later op terug, maar ik weet zeker dat deze samenwerking een hoop primeurs, nieuwe spannende items, meer content en leuke feitjes gaat opleveren. Houdt Dance.Blog én Club Judge in de gaten om de laatste verandering te volgen!

Lees ook:Eindelijk live beelden vanuit de clubs!
Lees ook:Nieuwe redacteur gezocht!
Lees ook:Great Britain week: Judge Jules
Lees ook:Rokers en niet-rokers stappen minder
Lees ook:Nachttempel awards: Stemadvies!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dance.Blog en Club Judge

  1. Filip

    helemaal goed bas!
    op een goede samenwerking!! grz Filip

      /   Reply  / 
  2. Joel

    Was een top gesprek! en er komt zeker een goede samenwerking uit! groetjes judge joel

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>