Zaterdagavond stapavond

Vandaag weer een nieuw item op Dance.blog.nl . Elke vrijdagavond een opsomming van de leukste feestjes door heel Nederland voor de zaterdag. Zo weet jij, als vaste bezoeker, naar welk feest je het best kan gaan. Deze keer een overvolle agenda met onderandere Fame=DJ's, Housequake en 90's Now!  

90's Now
Deze zaterdag staat er weer een gloednieuwe versie van 90's Now op het programma. Grote dj van de avond zal natuurlijk Gary Global zijn, die zichzelf met een eigen podium op Dance Valley legendarisch maakte. Naast de dj-set van Gary zal een andere grote ster uit de jaren '90 voor een optreden zorgen. En dat is niemand minder dan de helft van 2 Unlimited; Anita Doth!

Creme de la Creme
In de HappyDayzz in Culemborg vinden we zaterdag aanstaande een gigantische line-up met een hoop leuke dj's. De disco zal verdeeld zijn in drie verschillende zalen met Club/Hous, Latin/House en Eclectic Urban als thema's. In de zalen staan onderandere Jean, Quintino, Marc Benjamin, Canta, Bart B More en Hardwell om het feest te maken.

Fame = DJ's
Vanuit Heerhugowaard zal weer een editie van Fame=DJ's plaatsvinden. In de schitterende Waerdse Tempel staan Gregor Salto, Roog, Afrojack en Quintino.

Housequake
Genieten van het heerlijk voorspelde weer? Dan zal niets je ontbreken op het strand van Bloemendaal. Daar staat namelijk de legendarische house formatie; Housequake. Deze formatie, bestaande uit Roog, Erick E en Gee, treedt dit jaar maar 5 keer live op. Pak dus nu je kans!

Vollt Loves Summer 
Ook deze zaterdag weer een keur aan festivals, maar er is er maar een die er écht bovenuit springt. Op het Groove/Techno Vollt Loves Summer staan heerlijke techno namen zoals Bart Skills en 2000 and one, maar ook Ille Bitch (tip!) is er terug te vinden. 

Desire!
Totaal geen zin om moeilijke beslissingen te maken? Dan doet Danssalon in Casa te Leiden dat wel voor je. Met een line-up met Skitzofrenix zit het zoiezo goed, maar de grote dj van de avond zal tot het moment zelf een 'mystery' blijven. Ik gok op Chuckie, maar pin me er niet op vast.

En dan nog deze feesten: 

Club Oorgasm: met Benny Rodrigues, Gregor Salto en Erick E, vanaf het Podiumterrein in IJsselstein.

Zoetzaligheid: Met Sidney Samson en Gregor Salto in de Powerzone.

Supersaturday, Ladies Night: Met Billy the Klit, Miss Nycole, Miss Danamite en W&DY in Harders Plaza te Harderwijk.

 

Lees ook:Technoweek: Bart Skils
Lees ook:Volt en Bart Skils in de Paradiso
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (10)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (7)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (2)

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Zaterdagavond stapavond

  1. Frank

    hehe valt me tegen van je dat je een feest vergeet ;) . Wel mysteryland uitgebreid behandelen met een x aantal topics en hier nog geen enkel stukje over :D .

      /   Reply  / 
  2. Frank

    Ik wilde een subtiele hint geven dat je q-base niet genoemd hebt ;)

      /   Reply  / 
  3. Bas Nelen

    Klopt! Ik beloof niks, maar hoop na het weekend een verslag van Q-Base op dit blog te zetten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>