Zaterdagavond stapavond (5)

En dat was week 39 weer voor de meeste harde werkers/scholieren van het land. Tijd dus weer om de uitgaanskleding aan te trekken en de leukste clubs en feesten van Nederland op te zoeken. Zoals je van ons gewend bent, zetten wij het hele gebeuren weer op een rijtje om je een mooi overzichtje te bieden. Waar moet jij morgenavond absoluut naar toe!?

Beatloverz: Over the top edition
Eigenlijk hoef ik het niet eens meer te vertellen. Beatloverz is in mijn ogen een van de leukste feesten van dit moment en staat dus hoog genoteerd in de partyagenda. Met een line-up om van te smullen (o.a. Chuckie, Sidney Samson, Real el Canario, Gregor Salt, Luciën Foort and many more) en veel live entertainment, zal ook deze editie volledig uit zijn voegen barsten.

Blacklist
Vond vorige week nog in het Noorden van Noord Holland (Waerdse Tempel) een verse editie van Ex-Porn Star plaats, deze maal is het de beurt aan Blacklist van dj Chuckie. Helemaal in zijn eigen stijl zal er een spannend optreden door de mixmeester worden gegeven. Hij zal worden bijgestaan door o.a. Sindey Samson en Benny Rodrigues.

Club Wij & Full House
Uitgaanscentrum Takens in Balkbrug viert zijn heropening op spectaculaire wijze. Met artiesten als Carita la Niña en Don Diablo wordt dit feest afgemaakt. Leuk voor de mensen die in Drenthe of zuid Gronginen wonen dus!

Hed Kandi
Zoals gebruikelijk begint het winterseizoen van Hed Kandi eind september weer. En dat wordt natuurlijk wederom gedaan in Hotel arena. Hed Kandi onderscheidt zich door de heerlijke beach house die er gedraaid wordt en zeker zorgt voor een feestje. Deze keer staan o.a. Jason Vereke, Steven Quarré en de sexy mc Lex Empress op het feest.

Mindcontroller
Natuurlijk is er ook een prima early hardcore feestje te vinden. In de North Sea Venue staan onderandere Dana, Darkraver en Flamman & Abraxas klaar om de bezoeker te laten genieten van alle "early" hardstijlen.

Rocksteady
Het house event Rocksteady staat wederom in The Sand. Dit feest dat wordt gekenmerkt door zijn grootte en goede sfeer, heeft weer de beste house sterren weten te bereiken voor een exclusieve set. Wat te denken van Sidney Samson, Quintino en Hardwell?

Secret Cinema Invites
Terwijl houseliefhebbers in de Maassilo aan hun trekken kunnen komen, zal Factory 10, dat er precies boven ligt, Secret Cinema mogen ontvangen. Deze producer, waar ik erg weg van ben, mag wederom een aantal van zijn favorieten uitnodigen op z'n eigen feest. Dat resulteert in een programmering met Dennis Ryer, Egber en Estroe.

 
 
 

 

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (17-1)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (31-1)
Lees ook:Full On Ferry week: Sidney Samson
Lees ook:Sidney Samson, Bassjackers, Baggi Begovic, Quintino en Fedde Le Grand steunen Nederlandse topsporters tijdens Olympsiche Spelen in Sochi
Lees ook:Beatloverz komt er weer aan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zaterdagavond stapavond (5)

  1. jan uit balkbrug

    de discotheek takens, gevestigd n drente, ligt in overijssel; is dus niet echt leuk voor inwoners van zuid groningen, tenzij die van een avondje matten houden, want daarom staat takens in balkbrug bekend

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>