Zaterdagavond stapavond (03-01)

Het is 2009! Tijd voor de eerste echte zaterdagavond van 2009. En hoewel er nog een hoop mensen voor pampus zullen liggen deze dagen, zijn er weer een hoop feestjes te beleven in Nederland. Al moet ik wel zeggen dat het aanbod deze keer iets minder was dan normaal. Maar niet getreurd, bekijk het volgende lijstje en maak een mooie keuze voor aanstaande zaterdagavond!

Addicted -vs- House Republica
Aanstaande zaterdag zal de eerste editie van de house avond van Roog plaatsvinden. Roog zal samen met een hoop échte house artiesten hier vaker optreden. Deze keer staan o.a. Baggi Begovic, Luciën Foort, Bingo Players en Groovenatics in de Panama om het echte Ibiza gevoel aan de gasten mee te geven. Kaartjes zijn €15,- in de voorverkoop!

Club Legends
In de Nijmeegse Matrix staan grote clubhelden van nu en weleer. De nodige portie classics en house muziek zal ook deze zaterdag voorbij komen in de Matrix. De vier ‘clubhelden’ zijn Ronald Molendijk, Miss Monica, Jean en Marcello. Kaartjes voor dit feest zijn aan de deur €12,-.

Free Saturdays
In de Powerzone, Amsterdam, is het een goed gebruik om de eerste maand van het jaar gratis te houden. Dat houdt in dat je voor niks naar binnen mag. De line-up mag dan niet al te spetterend zijn, gratis naar de Powerzone is natuurlijk niet niks. Gloss’ resident Issie Star en Eric Nouhan zijn twee van de vier dj’s die hier morgenavond staan.

Namasté
Áls je nog een keer naar de Stubnitz wou, dan is dit een uitgelezen kans. Voor maar 1(!) euro ben je namelijk aan boord van dit legendarische schip. Met het goedkope Namasté feest knalt de oude boot als geen andere het nieuwe jaar in. Bereid je wel voor op een avond drum&bass, goa, psytrance en jungle. Wees trouwens op tijd, de Stubnitz staat zó vol!

Night of the DJ’s
In uitgaanscentrum Takens, in Balkbrug, heb je morgenavond dé kans om de grootste hardstyle talenten tegen te komen. Niemand minder dan D-Block & S-te-Fan staan namelijk met Deepack geprogrammeerd in de mainstage. Goed nieuws voor de hardstyle liefhebbers dus! Kaarten zijn voor 7 euro hier verkrijgbaar.

Een korte editie van zaterdagavond stapavond dus! Waar ga jij morgenavond heen?

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (07-02)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (17-1)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (17)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (16)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zaterdagavond stapavond (03-01)

  1. jan uit balkbrug

    takens in nalkbrug gaat dit jaar helaas niet door waar ze vorig jaar eindigden> avonden voor zowel ouders als hun kroost. de programmering is weer warrig, wat betekent dat er veel mensen niet dat zullen vinden waar ze eigenlijk voor komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>